Bu sinek güldürücek!

Bu sinek güldürücek!
Karacabey’de Alper Tüydeş’in açtığı www.siwrisinek.com adlı internet sitesi yayına girdiği günden itibaren büyük beğenisini kazandı.
Daha önce bir çok yerel gazete ve internet sitesine karikatür çizen Tüydeş, bundan sonra karikatürlerini ve mizah yazılarını burada beğeniye sunacağını söyledi. Blog tarzında açtığı sitede yazı, fotoğraf ve karikatürlere yorum da yapılabildiğini belirten Tüydeş, sitenin tamamen mizah üzerine kurulduğunu belirtti. Tüydeş, ayrıca çok yapılan bir yanlış olan www.siwrisinek.com adresinde ki dabulyu işaretini insanların fark etmediğini ve yanlış siteye bağlandıklarını belirtti.
Son zamanlarda yaklaşan yerel seçimlerle daha da komik durumları gözler önüne seren siyasette ki esprileri kaçırmamak için böyle bir zamana siteyi yetiştirdiğini açıkladı. Tüydeş; “Karacabey gibi kaliteli bir ilçede bence olması gereken bir şeydi. Sosyal ve kültürel bir çok amaç taşıyan siteye özellikle gençlerin ilgi göstereceğini umuyorum. Karikatür, mizah yazıları ve komik fotoğrafların dışında kültürel faaliyetler hakkında da yazılar mevcut olacak. Karacabey’in gündemini bu site sayesin de artık mizahi yönden de takip edebileceksiniz. Mizah yeri geldiği zaman bir tokattır ve kime vurulması gerektiğini bilmelidir anlayışıyla adını da siwrisinek koyduk… Umarım özellikle Karacabey’in siyaseti ile uğraşanlar olmak üzere Karacabey halkı yaptığım mizaha karşı hoşgörülü ve anlayışla yaklaşırlar” dedi.
Sitenin açılmasında kendisine yardımcı olan İmren Köfte sahibi Serkan Tarlı’ya, Şükrü Kilci’ye, Fatih Çınay ve Serhan Avcu’ya da teşekkür eden Tüydeş, siteyi sürekli güncelleyip, geliştireceklerini belirtti.
Site de aynı zamandan halktan gelen fikir ve yorumlarında dikkate alınacağını belirten Tüydeş, açılış için bazı sanatçı ve yazarlardan yorumda aldığını ifade etti. Değişik konularda halktan gelen fikirleri de çizeceğini belirten Tüydeş, bu kişilerin fikir@siwrisinek.com adresinden kendisine yollanmasını istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.