Bu maçlara yürek dayanmaz!

Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadı, Pazar günü birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olacak. Lider Gençler Birliği, kümenin iddialı takımlarından Sırameşeler Spor ile zirve için karşılaşacak. Kıran kırana geçmesi beklenen karşılaşma öncesi ise Belediye Gençlik Spor, Akçalar Spor ile kozlarını paylaşacak.
1. Amatör Küme’nin 12. hafta programı açıklandı. Geçen hafta deplasman karşılaşmasında Gençler Birliği’nin namağlup unvanını elinden alan Akçalar Spor, bu hafta Belediye Gençlik Spor ile karşı karşıya gelecek. M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 12.00’de başlayacak.
Kıran kırana geçmesi beklenen karşılaşmanın ardından saat 14.00’te ise lider Gençler Birliği, Sırameşeler Spor ile kozlarını paylaşacak. 28 puanla lider Gençler Birliği saha avantajını kullanıp farkı açmaya çalışacak. 26 puanı bulanan Sırameşeler Spor ise liderlik için kıyasıya mücadele edecek. 25 puanla kümenin üçüncüsü Belediye Gençlik Spor da bir üst sıraya yerleşebilmek için ter dökecek. Her iki temsilcimiz de saha avantajını kullanıp 3 puan almayı başarırsa, zirveye oturmuş olacak. Karşılaşmalara ilçe halkının yoğun katılım göstermesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.