Bu eser, raflara inmeden tükendi!

Bu eser, raflara inmeden tükendi!
*Eleştirmen notuyla, 2009’un en başarılı yapıtları arasında görünen Abdullah Koçoğlu’nun son kitabı “Farkındalık ya da Farkındanalık”, kitapçı raflarıyla buluşmadan tükendi.
Showman-Yazar Abdullah Koçoğlu, nam-ı diğer sahne üzerinde kullandığı adıyla Joker Abdul’un hayatı sorgulayan ve bilinmeyene ışık tutan son kitabı “Farkındalık Ya Da Farkındanlık” dağıtıma girmeden toplu alımlarla tükendi. Tanıtım aşamasında tükenen kitabın bir ilki gerçekleştirdiğini belirten İskenderiye Yayınevi yetkilileri, yeni baskıyı 1 Nisan tarihinde piyasaya süreceklerini belirttiler.
Abdullah KOÇOĞLU’nun, Metroport AVM’de bulunan teknoloji ve konfor harikası Cinevip Sinemaları’nın katkılarıyla gerçekleştireceği 5 muhteşem gösterisiyle başlangıç yapacak olan Kitap ve Gösteri Turne Etkinlik Programını, 2 Mayıs’da Oyun Sahnesi Tiyatrosu Oyuncuları’yla ‘İzmit – Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği dev gösterisi ve Bursa Açık Hava Sahnesi’nde gerçekleştireceği Dev Cabaret Show’u takip edecek.
Yaz dönemi için festival tekliflerini de değerlendiren ünlü Showman-Yazar Abdullah Koçoğlu, bu sene dinlenemeyeceğe benziyor. Koçoğlu’nun son kitabı “Farkındalık Ya Da Farkındanalık” hakkında detaylı bilgi edinmek ve/veya satın almak için www.farkindanalik.com ve www.kitapdostu.com adreslerini ziyaret edebilir veya MyBilet’le; (312) 210 00 50 numaralı telefondan ya da www.MyBilet.com web adresi üzerinden kontağa geçerek, Joker Abdul Cabaret Show’da yerinizi ayırtabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.