Bravo Başkan!

Mustafakemalpaşa Demokrat Parti İlçe Başkanı İsa Söğüt, MHP'nin “Öcalan sürecini protesto mitingi”ne iki otobüsle destek veren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a teşekkür etti.
İktidar Partisi'nin “Barış Projesi”ni “Türkiye'yi bölme projesi” olarak gördüklerini söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Bursa'da düzenlediği mitinge iki otobüs gönderen Mustafakemalpaşa'nın AKP'li Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ın halkın duygularına tercüman olduğunu dile getiren DP İlçe Başkanı İsa Söğüt “Kendisine milliyetçiyim diyebilen herkesin taşın altına elini sokma zamanıdır” dedi.
Söğüt, “Kendi partisinin PKK'ya sıcak bakan politikalarına karşın siyasi geleceğini riske etmekten çekinmeden mitinge gönderdiği belediye otobüsleri ile halkın yanında olduğunu gösteren Başkanımız teşekkürü ve takdiri fazlasıyla hak etmiştir” dedi.
AKP iktidarının sözde barış politikalarıyla ülkeyi paramparça etmeye çalıştığını ifade eden İsa Söğüt, açıklamasını şöyle noktaladı; “Anaların gözyaşları dinsin yalanlarıyla duygu sömürüsü yapılıyor. Hiçbir devlet, terör örgütleriyle duygusal bağ içine girmez. Teröristlere devlet diliyle cevap verir. 40 bin yurttaşımızın ölümüne neden olan PKK'nın Türkiye'yi bölmek istediği çok açıktır. Hiçbir zaman silah bırakmayacağı da bilinmektedir. AKP ise PKK ile barış yapılacağını öne sürerek “Rus Ruleti” oynamaktadır. Gün bu gündür. Vatanı seven, ülkesinin bölünmesini istemeyenlerin tek yürek olma günüdür.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.