Bosna Sancak’tan anlamlı bir organizasyon daha!

Karacabey Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği öncülüğünde, Bursa Osmangazi Turizm Şirketi tarafından 21 Şubat 2018 tarihinde 14 günlük Umre Organizasyonu düzenlenecek.

Cengiz Coşkun başkanlığında Karacabey’in sosyal ve kültürel faaliyetlerde en etkin sivil toplum örgütlerinden biri olan ve bu noktada takdir toplayan Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi, yeni bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. Daha önce de Türk destanının yazıldığı Çanakkale’ye gezi tertip eden Bosna Sancak Derneği, 27 Eylül’de de Edirne’ye gezi organize etmişti.

Bosna Sancak Derneği şimdi de Bursa Osmangazi Turizm Şirketi işbirliğinde 21 Şubat 2018 tarihinde 14 günlük Umre Organizasyonu düzenleyecek. Üyeleri ve Karacabey halkıyla beraber olmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Cengiz Coşkun, Umre’ye katılacak olanlara Bursa Osmangazi Turizm Şirketi Karacabey Temsilcisi Mustafa Arı’nın rehberlik edeceğini bildirdi. Müracaatlarla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin 0 535 354 95 85 (Mustafa Arı), 0 532 281 59 04 (Mustafa Buğday –  Park Caddesi Buket Çiçekçilik) ve 0 534 651 01 93 (Cengiz Coşkun) numaralı telefonları arayabilecekleri duyuruldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.