Borsa’da görev dağılımı

1 Nisan 2018 tarihinde yapılan seçim sonrası güven tazeleyen Murad Bertan başkanlığındaki Ticaret Borsası, önceki gün görev dağılımını da yaptı. Buna göre Borsası’nın Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlığı’ndaki isimler değişmedi. 14 kişilik meclis üyelerinin kendi arasında yaptıkları seçimde Murad Bertan yönetim kurulu başkanlığına, Halit Elbir de meclis başkanlığına getirildi.
Bunu yanında; Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Durmaz olurken, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ise Rafet Sarısakal seçildi. Muasip Üyeliği de Mutlu Demir getirildi.
Öte yandan Tarık Tezel ve Celali Kavaz yönetim kurulu üyeliklerinde yer alırken; Tuncay Karagöz, Tamer Gündağ, Sezgin Can, Ali İhsan Aydın, Murat Efe, Fatih Kaçar ve Fatih Burhan da Ticaret Borsası Meclis Üyesi oldu.
Görev dağılımı seçimi sonrası açıklama yapan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, “Bizlere destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. Hz. Mevlana’nın dediği gibi; “Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım!” diyoruz. Seçim artık geride kaldı, kimseye kırgınlığız yok. Şimdi kaldığımız yerden hizmete devam edeceğiz. En önemli projelerimiz arasında olan Tarım Lisesi, şu an önceliğimiz olacak. İlçemize gerekli olduğunu düşündüğümüz Tarım Lisesi’ni hayata geçirmek için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Bunun yanında Karacabey Devlet Hastanemize ultrason cihazı kazandırmak adına çalışma başlattık. Ayrıca, S.S. Süt Kooperatifimize Ticaret Borsası Meclisi olarak cüzi bir kira bedeli karşılığında depo tahsis edeceğiz. Ticaret Borsası olarak görev dağılımımızı yaptık ve yeni bir döneme başladık. Üyelerimize ve tüm Karacabey’e hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.