Borsa ödül töreninde

 

Törene Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Bursa Valisi Şehabettin Harput, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile bölge oda başkanlarının yoğun katılımıyla gerçekleşen törende Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan ile Genel Sekreter İbrahim Temel de hazır bulundu.

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, “Kim moral bulmak isterse Bursa’ya gelsin. Sanayiyi ve üretimi görsün. Bursa, Türkiye’nin gelişmesini ve zenginliğini gösteren en önemli kentlerden birisidir” ifadesini kullandı.

Bursa’nın 10 milyar doların üzerinde ihracatı olduğunu kaydeden Hisarcıklıoğlu, kentin en büyük farkının ‘kâr’da olduğunu, 10 milyar dolarlık ihracatın 1 milyar dolarının net olarak Bursa’da kaldığını söyledi.

Konuşmaların ardından Bursa’da Ekonomiye Değer Katanlar 2011 sıralamasında en yüksek düzeyde gelir vergisi ödeyen üyelere, en yüksek düzeyde kurumlar vergisi ödeyen üyelere, en yüksek düzeyde ihracat yaparak döviz girdisi sağlayan üyeler gibi olmak üzere bir çok hizmet kolunda dereceye giren firmalara ödülleri Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Valisi Şehabettin Harput, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından plaketleri verildi.

Ekonomiye Değer Katanlar-2011 sıralamasında en yüksek düzeyde gelir vergisi ödeyen üyeler arasında ikinci sırada yer alan Karacabey’in gururu ve Ticaret Borsası üyesi Sütaş A.Ş adına plaketini Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz aldı.

Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, ilçede doğup, büyüyen ve gelişen Sütaş A.Ş’nin ülke ekonomisine yaptığı büyük katkıya dikkat çekti.

Bertan bu nedenle, Sütaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz’ı kutlayarak, Sütaş ailesine başarı diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.