“Biz senin için tarladayız!”

Korona’ya inat Karacabey çiftçisi üretiyor

Karacabey’de çiftçiler hayatı durma noktasına getiren korona virüse inat üretime devam ediyor.

Ziraat Odası İlçe Başkanı Erhan Erdem, tüm insanlığı hayati derecede etkileyen koronavirüs dolayısıyla dünyanın ve Türkiye’nin zor günler geçirdiğini belirtirken, gerekli tedbirleri alarak durmadan üretime devam ettiklerini söyledi.

Koronavirüs sebebiyle gerekli önlemleri alarak üretmeye devam ettiklerini ifade eden Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, “Devletimizin koronavirüse karşı aldığı tedbirlere uyarak çiftçisiyle, hayvancısıyla, sanayicisiyle ve tarımdaki tüm paydaşlarla sonuna kadar üretime devam diyoruz. Yapacağımız üretim ülkemiz ve dünyamız adına bereketli olsun.” ifadelerini kullandı.

Tarım işçilerinin alınan tedbirlere uyarak çalışmaya devam edebileceğini vurgulayan Başkan Erdem, “Bölgemizde çalışacak tarım işçileri ile ilgili yetkililerden edindiğimiz bilgilere göre herhangi bir sıkıntı yaşanmayacak. Tarım işçilerinin tarlaya giderken, gelirken ve yaşadığı ortamlarda hijyen kurallarına, konaklayacağı alanlardaki mesafeye dikkat etmeleri gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Karacabey çiftçisinin her zaman olduğu gibi en iyisini üretmeye devam edeceğini vurgulayan Erhan Erdem, “Her zaman ki gibi Karacabey çiftçileri bilinçli bir şekilde tarımda önder olmuş olan çiftçilerdir.  Karacabeyli çiftçilerimiz, devletine ve milletine her zaman en iyisini üretmiş, faydalı insanlardır. Dünya üzerinde koronavirüs salgını sebebiyle zor durumlar yaşanırken, biz ülkemiz adına bu yıl da Karacabey çiftçileri, sanayicisi, işçisi ve tarım paydaşlarımızla bu zorlukların üzerinden çalışarak ve üreterek en iyi şekilde çıkacağımızdan inancımız tamdır.” ifadesini kullandı.

Erdem vatandaşları evde kalmaya davet ederken, çiftçilerin ise gıda ihtiyacını karşılamak için büyük bir özveriyle üretmeye devam ettiğini bildirdi. Erdem son olarak, “Salgınla mücadele ettiğimiz bu süreçte gıdaya erişimde sıkıntı yaşamıyorsak, çiftçilerimizin gösterdiği fedakarlık sayesindedir. Üreticiyiz, üretmek zorundayız. Karacabeyli çiftçiler olarak, kendimiz, ailemiz, çocuklarımız, geleceğimiz ve ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz. Allah’ın izniyle bu koronavirüsünü de atlatacağız. Biz senin için tarladayız sen evde kal Karacabey” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.