Birlikspor hedefine ulaştı

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Birlikspor, geçtiğimiz Cumartesi günü deplasmanda karşı karşıya geldiği Trabzon Arsinspor’u 2-0 yenerek, ilçeye zaferle döndü.
Arsin İlçe Stadı’nda oynanan mücadeleyi Raşit Yorgancılar, Serdar Soydan ve Abdullah Melih Karaduman’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Zorlu maça hızlı başlayan temsilcimiz Birlikspor, 10. dakikada Emre Akdağ ve 14. dakikada Ali Serin’in golleriyle 3 puanı kaptı. İlerleyen dakikalarda farkı artırabilecek pozisyonlar da bulan Birlikspor, baştan sona istediği gibi götürdüğü karşılaşmadan zaferle ayrıldı.
Bu galibiyetin ardından puanını 20’ye yükselten temsilcimiz, maç fazlasıyla Play Off hattına yerleşti. Birlikspor, önümüzdeki Cumartesi günü kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu’nu konuk edecek.
Arsinspor deplasmanında takımının iyi bir performans ortaya koyduğunu belirten Teknik Direktör Fethi Çokkeser, galibiyetin mimarı futbolcularını kutladı. Hedeflerindeki 3 puanı aldıklarını dile getiren Çokkesen, “İyi bir takımız ve her geçen gün daha iyi olacağız. Bu takıma güvenim tam. Karacabeyli taraftarlarımız da bizlere inansın, güvensin. Şimdi önümüzde Tarsus İdman Yurdu maçı var. Bu karşılaşmayı Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağız. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanıp, galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Bu takımın geleceği parlak, bundan kimsenin kuşkusu olmasın.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.