Birlikspor galibiyet peşinde

Geçtiğimiz Pazar akşamı evinde Büyükçekmece Tepecikspor’u 2-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini alan TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Karacabey Birlikspor, Pazar günü deplasmanda Ankara Adliyespor’la karşı karşıya gelecek. Galibiyet serisini sürdürmek isteyen temsilcimizin maçı, OSTİM Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak.
3. Lig 3. Grup’ta 9 puanla 6. sırada bulunan Birlikspor, zirvenin 4 puan gerisinde bulunuyor. Ligde henüz beraberlikle tanışmayan mavi siyahlılar, şu ana kadar oynadığı 6 maçta 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. Birlikspor attığı 6 gole karşılık, kalesinde 7 gol gördü. Bu hafta deplasmanda oynayacağı Ankara Adliyespor maçından da 3 puanla dönmeyi amaçlayan Birlikspor, 14 Ekim’de Sultabeyli Belediyespor’u konuk edecek.
Ev sahibi Ankara Adliyespor’un ise ligde 6 puanı bulunuyor. 6 maçta aldığı 3 beraberlikle dikkat çeken ev sahibi ekip, diğer maçlardan 1 galibiyet ve 2 yenilgiyle ayrıldı. Adliyespor, ligdeki son 2 maçından ise 4 puan çıkardı.
Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, Pazar günü oynayacakları Ankara Adliyespor maçının çok zorlu geçeceğini, ancak kazanmak istediklerini söyledi. Maç öncesinde yaptığı açıklamada teknik ekip ve futbolculara güvendiklerini bir kez daha vurgulayan Koçak, Birlikspor’un zamanla daha iyi yerlerde olacağını savundu. Koçak, Play Off hedeflerinden vazgeçmediklerini belirterek, her daim taraftarları yanlarında görmek istediklerini söyledi. Koçak, “Üst üste aldığımız 3 mağlubiyet sonrası sıkıntılı bir sürece girdik. Ama Osmaniyespor deplasmanı ve evimizde kazandığımız Büyükçekmece Tepecikspor maçları bizi kendimize getirdi. Bu hafta Adliyespor’u yenip galibiyet serimizi başlatmak istiyoruz. Her zaman söylediğim gibi, genç bir takımız ve biraz zamana ihtiyacımız var. Karacabey halkından ve taraftarlarımızdan tek isteğimiz, sabırla bizleri desteklemeleridir. Bu takımın iyi yerlere geleceğine inanıyoruz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.