Bir olalım, iri olalım, diri olalım!

MHP, mahalle temsilcileriyle kahvaltıda buluştu:

Park Restoran'taki kahvaltıya İl Başkanı Hasan Toktaş'ın yanı sıra, il yöneticileri, eski ilçe başkanları ve Belediye meclis üyeleri de katıldı.
    Yerel seçimler öncesi durum değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda Karacabey Belediyesine MHP bayrağını dikmek istediklerini vurgulayan İlçe Başkanı Fevzi Kahraman, bu hedef için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.
    Mahalle temsilcilerine seçimler öncesi büyük görevler düştüğünü belirten Kahraman, gece gündüz demeden koşturmak zorunda olduklarını kaydetti.
    Birlik ve beraberliğe de vurgu yapan Kahraman, “MHP'ye ilgi her geçen gün artıyor. Herkes akın akın partimize üye oluyor. Bu potansiyeli iyi değerlendirmeliyiz. Halkımızın arasında olmalıyız ve üye sayımızı daha da arttırmalıyız.
    Şunun çok iyi bilinmesini istiyorum ki, hepimiz bu dava için çalışıyoruz. Çoluğumuz çocuğumuzun rızkından kesiyoruz. Önce vatan diyoruz. Çünkü öyle bir döneme geldik ki, ülkenin bekası söz konusudur. Taviz tavizleri doğuruyor. Bu ülkede yandaş olmayan herkes mutsuz. Köylü perişan, işçi perişan, emekli perişan, memur perişan, halk perişan durumda.
    Türklük artık suç sayılıyor. Sesimizi gür çıkartmadıkça, bu sömürü düzeni devam edecektir. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Tek çare budur. Kapımız herkese açık.
    Mahalle temsilcilerimizle birlikte hareket edeceğiz. Siz bize bir adım gelin, biz size iki adım gelelim. Bu davaya eşlerinizi ve çocuklarınızı da dahil edin. Üye sayımızı yükseltmek ve Karacabey Belediyesini kazanmak için sizlerden özveri bekliyoruz” diye konuştu.
    Çıtanın yükseldiğine dikkat çeken MHP İl Başkanı Hasan Toktaş ise, Karacabey'in Bursa için çok değerli olduğunu söyledi.
    Son yerel seçimi az bir oy farkıyla kaçırdıklarını dile getiren Toktaş, üye sayısının artmasının yanı sıra, kadın katılımcıların da çoğalmasını istedi.
Toktaş, “Kadınlarımızın siyasetin içinde olması çok önemli. Yerel seçimlerde özellikle bayanlara ihtiyacımız var” diye konuştu.
Karacabey'de eski ve yeni yöneticilerin her zaman birlik içinde çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Toktaş, önümüzdeki yerel seçimlerde 2009'un yarım kalan hesabını göreceklerini söyledi.
Karacabey Belediyesi'ni kazanacaklarına inandığını ifade eden İl Başkanı Toktaş, Bursa genelinde en az 10 belediye hedefiyle yola çıktıklarını sözlerine ekledi.
Kahvaltının son bölümünde ise MHP'li Ahmet Kudu'nun, kendi kaleminden Türk milletine yazdığı şiir büyük beğeni topladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.