Bıçak kemiği parçaladı!

Karacabey Hak ve Eşitlik Partisi, terör saldırıları sonrası Bitlis ve Hakkari’de şehit edilen askerlerimizi rahmetle andığını duyurdu.
            Teröre lanet yağdıran HEPAR, iktidar partisinin bu konuda gayri ciddi politikalar izlediğini savundu.
            AKP’yi eleştiri yağmuruna tutan HEPAR İlçe Örgütü, “Bizim için bıçak kemiğe dayanmakla kalmadı, kemiği parçaladı. Bugünkü iktidar, terörle mücadelede gayri ciddi hareket etmektedir. Onlara ‘açılım’ adı altında omuz vermektedir. Her şehit haberinin ardından, ‘Bıktık artık. Bıçak kemiğe dayandı. Misliyle intikam alacağız’ açıklamalarını duymaya karnımız tok. İnsanlar size bahane üretin diye değil, bu ülkedeki kardeşliği ve bütünlüğü sağlamanız için oy verdi ve tek başına iktidar yaptı.
            ‘Milli Birlik ve Kardeşlik’ projenizin durumu ortada. Hem terör arttı, hem de ülkede Türk, Kürt, Laz, Çerkez bölünmesine yol açtı. Sizce neden böyle oldu. Bizler, üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık. Güneydoğu ve Doğu, sizin gafletiniz, şahsiyetsizliğiniz ve yabancı destekli faaliyetlerinizle kana bulandı.
            Güneydoğu’ya 75 milyon insanın paralarıyla barajlar, okullar yaptırdı bu devlet. Oradaki halk yoksul diye yıllarca çocuk yardımı yapıldı. Elektriği olmayan köylere elektrik gitti. Beyaz eşya yardımları yapıldı. Halk cahillikten kurtulsun, dinini öğrensin diye öğretmen ve imam gönderildi. Ancak katledildi. Masum insanlar ölmesin diye asker ve polis gönderildi, haince katledildi. Yapılan fedakarlıkların karşılığı bu olmamalıydı. Biz Türk milleti, çok sabırlı ve metanetliyizdir. Ancak sabrın da bir sınırı vardır. Artık bu sınır aşıldı ve toplum patlama noktasına geldi. Eğer biz Türk milleti patlarsak, dünya bile durduramaz. Çığ olur büyürüz.
            HEPAR olarak hükümeti uyarıyoruz. Bu sorunu bir an önce ne olursa olsun çözün. Terör örgütü ile pazarlığı bırakın. İstihbarat servislerini asli görevleri dışında yok yere müzakereye göndermeyin. Hükümet aklını başına almalıdır. Yüzde 52’den oy almış olabilirsiniz ancak unutmayın ki yüzde 48 de size oy vermedi.
            Kardeşi kardeşe kırdırmayın. Böyle bir şey olursa, bunun tek sorumlusu siz olacaksınız. Türk halkını, ‘İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün’ diyerek kandırdınız. Ancak bugün bu ülkede gerçekten istikrar var mı? Yok. Nedeni ise, iç huzurun olmadığı bir yerde istikrardan söz edilemez. Huzur olacak ki, istikrar gelsin. Şimdilik taşlar bağlı, itler serbest. Bu düzen elbette böyle gitmeyecek. İşte o zaman taşlar yerinden oynayacak, ya da dünya yerinden oynayacak. Durmak yok, mücadeleye devam. Ne mutlu Türküm diyene” şeklinde açıklamada bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.