Beylik fırtınası

Beylik fırtınası
Karacabey Fevzipaşa Köyü’nde 29 Kasım’da başlayan “Köyler Futbol Turnuvası”nda heyecan her geçen hafta artıyor.
Zor saha koşullarında önceki gün oynanan A Grubu maçına Beylik Işıkspor damgasını vurdu. Turnuvanın ev sahibi olan Fevzipaşa’yı etkili futboluyla 4-1 yenen Beylik Işıkspor, 3. maçında 2 . galibiyetini alarak gruptan çıkmayı garantiledi.
İlk yarısı 1-1 biten karşılaşmanın ikinci yarısında üstülüğü ele geçiren Beylik Işıkspor, galibiyeti hak etti. Beylik’in gollerini Feyzullah, Serhat (2) ve İlkay atarken, ev sahibi Fevzipaşa’nın tek golü Oral’dan geldi.
Fevzipaşa ilk yarı rakibine direnç gösterse de ikinci devre etkili olamayınca mağlubiyetten kurtulamadı.
Beylik Işıkspor’da golleri atan Feyzullah, Serhat ve İlkay’ın dışında özellikle Coşkun, genç yaşına karşın oynadığı futbolla göz doldurdu. Tecrübesiyle sahada basmadık yer bırakmayan Kaptan Erdal ile defansın iki beyni Yunus ve Kenan da etkili futbollarıyla güven verdi. Beylik Işıkspor Başkanı Mehmet Ayyıldız, şampiyonluğu hedeflediklerini belirterek, mücadelelerinden dolayı futbolcularını kutladı.
Karşılaşmayı Balıkesir Bölge Hakemleri; Şenay Aydın, İhsan Sarı ve Erol Tok yönetti. Maçta bariz bir hakem hatası yaşanmazken, futbolcuların dostane davranışları alkış topladı.
Turnuvaya A ve B grubu olmak üzere toplam 10 takım katıldı. A Grubu’nda; Keşlik, Beylik, Fevzipaşa, Sazlıca ve Akhisar mücadele ederken, B Grubu’nda; Doğa, Sultaniye, Kuşcenneti, Ortasarıbey ve Eskisarıbey yer aldı.
İlk dört sırada yer alan takımlar bir üst tura yükselirken, grubunda sonuncu tamamlayanlar turnuvaya veda edecek. Grup maçları 04 Ocak 2009 tarihinde sona erecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.