Beşiktaşlılar dernek binasına kavuştu!

Karacabeyli Yeminli Mali Müşavir Bülent Fıçıcı’nın başkanlığa gelmesiyle Bursa’da önemli bir ivme kazanan Beşiktaşlılar Derneği, 15 yıldır özlemle beklediği yeni dernek binasına da kavuştu. Bursa Beşiktaşlılar Derneği’nin yeni binasının açılışını ise Kulüp Başkanı Fikret Orman gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında Bursa Beşiktaşlılar Derneği’nin başkanlığına getirilen Karacabeyli Bülent Fıçıcı, 15 yıldır özlemle beklenilen dernek binasını Bursa’daki Beşiktaşlılar’ın hizmetine sundu. Nilüfer’de bulunan 23 Nisan Mahallesi Ata Bulvarı 241. Sokak Gizemler Plaza’daki yeni yerinde hizmete giren Bursa Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışını ise Kulüp Başkanı Fikret Orman yaptı.
Bursa’da Beşiktaş’ı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirten Dernek Başkanı Bülent Fıçıcı, yeni dernek binalarının tüm Beşiktaşlılara hayırlı olmasını diledi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da, Bülent Fıçıcı başkanlığındaki Bursa Beşiktaşlılar Derneği yönetimini kutlayarak, “Epey bir emek vermişler. İnşallah hayırlara vesile olsun. İnşallah burada güzel günleriniz geçsin. Bizim de size güzel günleri yaşatacak zamanımız, enerjimiz olsun. Hep beraber iyi mutlu günlerimiz olsun.” dedi.
Konuşmaların ardından Fikret Orman ve diğer protokol üyeleri açılış kurdelesini birlikte kesti. Derneği gezen Başkan Orman, hayranlığını gizleyemezken, siyah-beyazlı taraftarların birlikte fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmedi. Orman daha sonra, Bursa’daki kongre ve yönetim kurulu üyeleriyle yemekte bir araya geldi.
Yoğun ilginin yaşandığı görkemli açılış törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın yanı sıra; Pazarlama ve Yeni Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, E-Spor’dan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, Kartal Yuvalarından Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Mican, Taraftar ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse ile bazı kulüp yöneticileri de katıldı.
Öte yandan, Dernek Başkanı Bülent Fıçıcı’nın yanı sıra dernek yönetiminde Karacabeyli Müfit Ateş ve Refik Can da yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.