Belediyespor’dan destek çağrısı!

Bu sezon TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Karacabey Belediyespor’un yöneticileri, ilçede ve Bursa’da yaşayan tüm Karacabeyli iş adamlarını takıma destek vermeye davet etti.
Karacabey Belediyespor Başkanı Uğur Koçak yaptığı açıklamada, Bursa’yı profesyonel liglerde temsil eden 3 takımdan biri olduklarını söyledi. Koçak, “Bu sene yeni oluşuma giderek kadromuzu neredeyse baştan aşağıya değiştirdik. Amacımız takımımızı üst liglere taşıyarak Bursa’yı ve Karacabey’i en iyi şekilde temsil etmek. Bunun için de birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor.” dedi.
Karacabey’de ve Bursa’da yaşayan tüm iş adamlarını takıma destek vermeye davet eden Koçak, “İstedikleri takdirde yönetimimiz de yer alarak bize hem destek, hem de yol arkadaşı olabilirler. Ne kadar çok destek alabilirsek hedefimize o kadar çabuk erişebiliriz. 3. Lig’de başarılı olarak 2. Lig’e yükselmek istiyoruz. Bunun için de bize hem maddi, hem de manevi destek gerekiyor.” açıklamasında bulundu.
Karacabey Belediye Başkanı ve Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı Ali Özkan ise spora çok önem verdiklerini ve ilçede sporda adeta devrim yaptıklarını ifade etti.
Özkan, göreve geldiklerinde amatör kümede bulunan futbol takımını 23 sene sonra 3. Lig’e taşıdıklarını dile getirerek, şunları kaydetti: “Bu sene 3. Lig’de üçüncü sezonumuzu geçireceğiz. Bursa’yı profesyonel liglerde temsil eden üç takımdan biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Altyapıya ve tesisleşmeye verdiğimiz önemde ortada. Birçok kulüpte olmayan tesisleri Karacabey Belediyespor’a kazandırdık. Bu sene güçlü bir takım oluşturduk. Futbolun yanı sıra voleybolda da iddialıyız. Bu sene 2. Lig’de mücadele edeceğiz. Basketbol, güreş ve yüzme gibi spor dallarımız da var. Sporun her branşında faaliyet gösteriyoruz. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, kurtarmak. Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.