Belediyespor zirveye yerleşti

TFF 3 Lig’deki temsilcimiz Karacabey Belediyespor, 4. hafta karşılaşmasında geçtiğimiz Cumartesi günü konuk ettiği Nevşehir Belediyespor’u Abuzer’in golüyle 1-0 yenerek, üst üste 3. galibiyetini elde etti ve liderlik koltuğuna oturdu. Maçın genelinde rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen mavi siyahlı temsilcimiz, önemli bir 3 puanı daha hanesine yazdırdı. Temsilcimiz 4 maç sonunda topladığı 10 puanla zirveye yerleşti.
Fehmi Gerçeker Stadı’nda seyircisiz oynanan zorlu mücadeleyi Serkan Eryılmaz, Deniz Demirel, Çağrı Yıldırım ve Enes Akmeşe’den oluşan hakem dörtlüsü yönetti. Karşılaşmaya konuk ekip daha iyi başlasa da ilerleyen dakikalarda üstünlüğü eline alan Karacabey Belediyespor’un baskısı ilk devrenin uzatma dakikalarında sonuç verdi. Eski Nevşehir Belediyespor’lu Abuzer’in golüyle 1-0 öne geçen temsilcimiz, ilk yarıyı da bu sonuçla tamamladı.
Maçın 2. devresinde kontrolü ele alan Karacabey Belediyespor, 2. gol için rakip kaleye yüklense de bu ataklardan sonuç alamadı. Maçın son dakikalarında konuk ekip kalecisi Onur kırmızı kart görürken, 7 dakika oynanan uzatma bölümünde de karşılıklı ataklar sonuç vermeyince mücadeleyi Karacabey Belediyespor 1-0 kazanmayı başardı. Bu sonuçla ligde üst üste 3. galibiyetine uzanan mavi siyahlı temsilcimiz, puanını da 10’a yükselterek liderliği ele geçirdi.
3.Lig’deki grup maçlarına evinde seyircisiz oynadığı Pazarspor beraberliği ile başlayan ve ardından üst üste iki deplasmanda Osmaniyespor ve Yozgatspor’u yenen Karacabey Belediyespor, geçtiğimiz Cumartesi günü de seyircisiz maçta Nevşehir Belediyespor’u tek golle geçerek çıkışını sürdürdü. Mavi siyahlılar, önümüzdeki Pazar günü deplasmanda İstanbul ekibi MODAFEN ile karşı karşıya gelecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.