Belediyespor yükselişe geçti

TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Karacabey Belediyespor, Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Gölcükspor’u 2-0 yenerek çok önemli bir galibiyet daha aldı. Ligde üst üste 4. zaferine ulaşan temsilcimiz, puanını 37’ye çıkartarak 4. sıraya yükseldi. Maçın genelinde rakibine göre daha üstün oynayan mavi siyahlılar, İlker Avşar’ın 2 golle yıldızlaştığı karşılaşmadan haklı bir 3 puanla döndü.
Gölcük Şehir Stadı’ndaki zorlu maçı Ahmet Turan Timuroğlu, Nurettin Çiçek ve İsmail Emre’den oluşan hakem üçlüsü yönetti. Temsilcimiz Belediyespor mücadeleye; Muzaffer, İsmail, Hüseyin (Dk.75 Ömer Akman), Gökhan, İlker, Muhammed, İlyas, Cemal, Adem (Dk. 89 Emrah), Anıl ve Mahmut Dk.59 Emrah) ilk onbiriyle çıktı.
Maçın başından sonuna kadar daha istekli bir oyun ortaya koyan Karacabey Belediyespor, 25 ve 80. dakikalarda İlker Avşar’ın attığı 2 golle mücadeleden 3 puanla ayrıldı. Bu sonuçla ligde üst üste 4. galibiyetini alan Belediyespor, puanını da 37’ye çıkarttı. Yeni Çorumspor’un deplasmanda Turgutluspor’la 1-0 yenilmesi sonrası temsilcimiz 4. sıraya yükseldi. Emin adımlarla Play Off yolunda ilerleyen mavi siyahlılar, lider Bayburt İl Özel İdare’nin 9 puan gerisinde yer alıyor.
Karacabey Belediyespor, önümüzdeki hafta Pazar günü Play Off iddiası bulunan Turgutluspor’u konuk edecek.

  1. Lig 3. Grup’ta oynanan diğer karşılaşmalarda alınan sonuçlar ise şöyle:
    Anagold 24 Erzincanspor-Kocaelispor: 5-1
    Payasspor-Diyarbekirspor: 1-0
    Fatsa Belediyespor-Ankara Adliyespor: 2-1
    Serik Belediyespor-Cizrespor: 1-1
    Turgutluspor-Yeni Çorumspor: 3-2
    Halide Edip Adıvarspor-Bayburt İl Özel İdare: 1-0
    Bucaspor-Bağcılarspor: 0-0

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.