Belediyespor yeni sezonda Karacabeylilerin yüzünü güldürecek

TECO Karacabey Belediyespor Kulübü yöneticileri, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Bursa Valisi Yakup Canbolat ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Başparmak’ı makamında ziyaret etti.

· TECO Karacabey Belediyespor Başkanı Sarp Yalçınkaya, yeni sezona hazır olduklarını ve bu yıl da iddialı bir futbol sergileyerek şampiyonluk için mücadele edeceklerini belirtti. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da Karacabey’in artık spor ile anılan bir şehir olduğuna vurgu yaparak, futbol ve voleybolda ulusal başarılara imza atıldığını ve diğer branşlarda da önemli başarılar beklediklerini söyledi.

Karacabey, 26.08.2021 – Pek çok alanda olduğu gibi sportif faaliyetlerde de önemli başarılar yakalayan Karacabey, bu alandaki başarılı grafiğini sürdürmeyi hedefliyor.

TECO Karacabey Belediyespor Kulübü yöneticileri gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Bursa Valisi Yakup Canbolat ile Gençlik Spor İl Müdürü Salih Başparmak’ı makamında ziyaret etti.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın da yer aldığı ziyaretlerde, TECO Karacabey Belediyespor Başkanı Sarp Yalçınkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Ülker, Davut Zirek ve Osman Sol ile birlikte, ilk olarak Bursa Valisi Yakup Canbolat makamında ziyaret edildi.

Gerçekleşen ziyarette, TECO Karacabey Belediyespor Başkanı Sarp Yalçınkaya, kulüp olarak sezona hazır olduklarını ve bu yıl da iddialı bir futbol sergileyerek şampiyonluk için mücadele edeceklerini belirterek, çalışmalar hakkında Canbolat’a bilgi verdi.

Sporla anılan şehir Karacabey

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da ilçede spor alanında gerçekleşen yatırımları ve faaliyetleri dile getirdi.

Başkan Özkan, Karacabey’in artık spor ile anılan bir şehir olduğuna vurgu yaparak, futbol ve voleybolda ulusal başarılara imza atıldığını ve diğer branşlarda da önemli başarılar beklediklerini söyledi.

Vali Canbolat da TECO Karacabey Belediyespor’u ilgiyle takip ettiklerini belirterek, çalışmalarında yönetime başarılar diledi. Canbolat’ın ardından Vali Yardımcıları Mustafa Özsoy ile Yusuf Gökhan Yolcu da ziyaret edildi.

Faaliyetler konuşuldu

Valiliğin ardından Karacabeyli heyetin bir sonraki durağı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Başparmak oldu. Gerçekleşen ziyarette, takımın çalışmaları hakkında bilgi verilirken yine burada da Karacabey’de gerçekleşen spor faaliyetleri üzerine görüşüldü.

Öte yandan ziyaretlerde, Vali Yakup Canbolat ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Başparmak’a, TECO Karacabey Belediyespor forması hediye edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.