Belediyespor mağlubiyetle döndü!

30’uncu haftaya 2’nci sırada giren Karacabey Belediyespor, lider Bayburt ve 3’üncü sıradaki Kocaelispor’un puan kaybettiği haftada Diyarbekirspor’a yenilerek hem büyük bir fırsat tepti, hem de 13 haftalık yenilmezlik serisi sona erdi.
TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden Karacabey Belediyespor, hafta sonu deplasmanda Diyarbekirspor ile karşılaştı.
25’inci dakikada ani gelişen bir Diyarbekirspor atağında Mustafa’nın ara pasıyla ceza alanında buluşan Taner, önüne altığı topu yerden vuruşla kaleci Muzzaffer’in sağından filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
Diyarbekirspor’da 80’inci dakikada sağdan ceza alanına yapılan ortayı iyi takip eden Vedat, topu daha uygun pozisyondaki İbrahim’in önüne yuvarladı. İbrahim gelişine çok sert vurarak topu filelere gönderdi ve skoru 2-0’a getiren golü attı.
Karacabey Belediyespor, 89’uncu dakikada Mustafa Apardı’nın golüyle farkı bire indirse de, kalan sürede başka gol bulamayınca sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan taraf oldu.
30’uncu hafta sonunda Bayburtspor 62 puanla liderliğini korurken, 54 puanlı Kocaeli averajla 2’nci sırada, 54 puanla Karacabey ise 3’üncü sırada yer aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.