Belediyespor düşüşe geçti!

Misli.com 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Karacabey Belediyespor, geçtiğimiz Cumartesi günü konuk ettiği Sakaryaspor’a da 3-0 mağlup oldu. Ligin ilk 4 maçından 10 puan çıkartan temsilcimiz, son 4 maçta aldığı 3 yenilgi ile taraftarını üzdü.

M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan maçı Yiğit Peşin, Mustafa Tosun ve Faruk Yağlı’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Karacabey Belediyespor zorlu mücadeleye; Hasan Kaya, Hasan Güleryüz, Sefa Durmuş (Dk. 74 Yusuf Türk), Sergen İlhan, Gökhan Erdöl, Berk Ali Nızam, Gökhan Cingirt, İlyas Yılmazer, Rasimcan Değirmenci, Alper Karaman (Dk. 68 Ömer Çetinbaş) ve Onur Özcan ilk onbiriyle çıktı.

90 dakika boyunca istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan Karacabey Belediyespor, ilk devrede ise tam bir hayal kırıklığına uğradı. İlk yarıda pozisyon üretmekte zorlanan temsilcimiz 33, 38 ve 45. dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle şok yaşadı.

İlk yarıyı 3-0 mağlup kapatan Karacabey Belediyespor, ikinci devrede de beklentileri karşılayamadı. Bulduğu az sayıda pozisyonlardan da yararlanamayan temsilcimiz, 90 dakika sonunda sahadan 3-0’lık yenilgiyle ayrıldı. Konuk ekipte Oğuz Çalışkan, 82. dakikada kırmızı kart gördü.

Puan kaybetmeye devam eden Belediyespor, 8 hafta sonunda 11 puanda kalırken, maç fazlasıyla 9. sırada yer aldı. Temsilcimiz Karacabey Belediyespor, önümüzdeki maçını 11 Kasım Çarşamba günü kendi sahasında Sivas Belediyespor’la oynayacak. Karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.