Belediyespor 15 Haziran’da antrenmanlara başlayacak!

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden, 2. Lig’e adını yazdıran temsilcimiz Karacabey Belediyespor 15 Haziran’da top başı yaparak antrenmanlara başlayacağı öğrenildi.

Koronovirüs nedeniyle 19 Mart’ta ertelenen futbol ligleri, bu hafta sonu Süper Lig maçlarıyla start alıyor. TFF 1. Lig müsabakaları 19 Haziran’da başlarken, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakaları ise 18 Temmuz’da start alacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 19 Mart’ta TFF Sağlık Kurulu ile yaptığı toplantının ardından tüm futbol liglerini süresiz bir şekilde ertelemişti. Daha sonra TFF Başkanı Nihat Özdemir, 16 Mayıs’ta yaptığı açıklamada, Süper Lig ve diğer liglerin başlayacağı tarihleri kamuoyuyla paylaşmıştı. Özdemir açıklamasında; Süper Lig’in 12 Haziran 2020 tarihinde başlayacağını bildirmişti. TFF 1. Lig müsabakalarının 19 Haziran’da start alacağını kaydeden Nihat Özdemir, TFF 2. Lig ve 3. Lig ile birlikte Bölgesel Amatör Küme maçlarının da 18 Temmuz’da başlatmayı planladıklarını söylemişti. Özdemir ayrıca, belirlenen bu tarihlerin salgının durumuna göre değişebileceğinin de altını çizmişti.

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in açıklamalarından bu yana liglerin başlama tarihinde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Buna göre; 19 Mart’ta ertelenen futbol ligleri, bu hafta sonu Süper Lig maçlarıyla başlayacak. TFF 1. Lig müsabakaları 19 Haziran’da start alırken, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Bölgesel Amatör Ligler 18 Temmuz’da başlayacak.

Öte yandan, TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve ligler ertelenmeden önce en yakın rakibine 19 puan fark atarak şampiyonluğunu garantileyerek 2. Lig’e yükselen temsilcimiz Karacabey Belediyespor’un, 15 Haziran’da top başı yaparak antrenmanlara başlaması bekleniyor. Ayrıca, antrenmanlara başlamadan önce Karacabey Belediyespor teknik heyet, futbolcu ve personeline Covid-19 testi yapılacağı öğrenildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.