Belediye’den ücretsiz sağlık söyleşileri

Belediye’den ücretsiz sağlık söyleşileri
Karacabey Belediyesi, Yerel Gündem 21 ve Acıbadem Bursa Hastanesi işbirliğinde, 1 Mayıs ve 22 Mayıs tarihlerinde tüm ilçe ve köy halkına ücretsiz sağlık söyleşileri düzenleyecek.
Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek sağlık söyleşilerinin ilki 1 Mayıs Salı günü, “Prostat Büyümesi ve Çağdaş Tedavi Yöntemleri” üzerine olacak. Saat 14.00’teki söyleşiyi, Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Demirbaş verecek.
22 Mayıs Salı günü saat 14.00’te ise, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Nadir Şener, “Eklem Kireçlenmesi ve Tedavisi” hakkında Karacabey halkını bilgilendirecek.
Acıbadem Bursa Hastanesi Hasta Eğitim Merkezi Uzmanı Hande Edizkan Budak, sağlık etkinlikleri çerçevesinde, Bursa ve ilçelerinde çeşitli söyleşiler düzenlediklerini belirtti. Şu ana kadar, İnegöl, İznik ve Mustafakemalpaşa’daki etkinliklerde halkın ilgisiyle karşılaştıklarını dile getiren Budak, Karacabey’de de aynı ilgiyi beklediklerini söyledi.
Belediye Başkanı Ergün Koç ise, sağlığın her zaman dikkate alınması gerektiğinin altını çizerek, söyleşilere tüm ilçe ve köylerdeki halkı davet etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.