Belediye’den sünnet töreni

Karacabey Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet töreninde 18 çocuk Çekmişoğlu Şirketler Grubu’nun desteğiyle sünnet edildi.
Atatürk Kültür Parkı Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törene Belediye Başkanı Ergün Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Meral Eren, Çekmişoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Şükrü Çekmişoğlu, şirket yöneticileri, HEM Müdürü İbrahim Çalı, Belediye Meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş, Demokrat Parti yöneticileri, mahalle muhtarları ve sünnet çocuklarının aileleriyle katıldı.
Belediye hizmetlerinin sadece yol, imar, asfalt yada altyapı gibi işleri kapsamadığını vurgulayan Başkan Ergün Koç, “Toplumun tümünün ihtiyaçlarına cevap verecek sosyal etkinlikler, organizasyonlar düzen-lemek; kurslar ve eğitim kurumları açmak da belediyelerin en önemli görevlerindendir.  İlçemizde her yıl sünnet şöleni, gıda ve giyecek yardımları, nikahsız çiftlere nikah töreni ve okul çağındaki çocuklara çok yönlü yardımlarla, ihtiyaç sahibi ailelerin her konuda her zaman yanında olduk. Karacabey’deki her insanımızın yüzünün gülmesini ve sıkıntılardan kurtulmasını arzu ediyorum. Sünnet törenin sponsorluğunu üstlenen Çekmişoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Şükrü Çekmişoğlu’na da gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Koç, talep gelmesi halinde nikahsız çiftler için bu yıl içerisinde nikah töreni düzenleyebileceklerini kaydetti.
Mevlit okunmasıyla başlayan ve pilav ikramıyla devam eden etkinlikte, Başkan Ergün Koç ve sünnet töreninin sponsorluğunu üstlenen Çekmişoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Şükrü Çekmişoğlu sünnet çocuklarını teker teker tebrik ederek hediye ve harçlık verdi.
Şölene katılan minikleri palyaçolar, uzun adam ve kuklalar eğlendirdi. İzleyenlere bol bol balon dağıtan, onlarla dans eden ve şarkılar söyleten palyaçolar, yaptıkları gösterilerle alkış aldılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.