Belediye’den sokak toplayıcılarına hizmet

Karacabey Belediyesi, diyalog kurduğu özel bir atık tesisi aracılığı ile ilçedeki atık kağıt, cam, plastik gibi maddeler toplayan kişilere çalışma kimliği, çalışma kıyafeti ve toplama aracı temin edecek.
    Karacabey'de bu toplama işlemini gerçekleştiren kişilerin zaman kaybetmeden Belediye binası 6. kattaki Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Beyhan Akınsal'a kayıt yaptırmalarının gerektiği bildirildi.
    Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ergün Koç, anlaştıkları özel bir firma ile Karacabey'deki sokak toplayıcılarına aracı olacaklarını ifade etti. Söz konusu proje ile sokak toplayıcılarına uygun ekipman ve resmi bir hizmet kazandırılmış olacak.
    Burada toplama işlemine sadece aracı olduklarının altını çizen Başkan Koç “Bizler yalnızca bin bir güçlükle evine üç kuruş para götürmek için çalışan sokak toplayıcılarına yardımcı olmak ve işlerini kolaylaştırmak adına bu aracılığı yapıyoruz. Bu sayede artık cam, plastik ve kağıt atıkları toplayan vatandaşlarımız, bu işi özel firma kontrolünde ve sağlayacağı ücretsiz ekipmanlarla yapacaklar” dedi.
    Konuyla ilgili başvuruların 6. Katta bulunan Karacabey Belediye Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne gelmelerini isteyen Çevre Mühendisi Beyhan Akınsal da zaman yitirmeden kişilerin kayıt yaptırmalarını ve bu ücretsiz desteği kullanmalarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.