Belediye’den metruk binalar için kalıcı çözüm

*Çevre sağlığı ve güvenliği açısından tehdit oluşturan metruk binaların yarattığı olumsuzlukların köklü çözümü adına kolları sıvayan Karacabey Belediyesi,  tüm kent genelindeki metruk binalar için yıkım kararı aldı.

*Karacabey’in tüm yönleri ile modern bir görünüme kavuşması adına metruk bina sahiplerine tebligatların ulaştırıldığı bilgisini veren Belediye Başkanı Ali Özkan, yasal süre içinde önlem alınmayan bu tarz binaların, belediye ekipleri tarafından yıkım işlemlerinin gerçekleştirileceğini söyledi.

 

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından yürütülen proje atakları ile her geçen gün, ‘modern kent’ görünümüne hızla yaklaşan Karacabey’de, kentin yaşamında olumsuzluk yaratan metruk bina sorununa getirilen kalıcı çözümler de vatandaşlardan olumlu not alıyor…

Çevre sağlığı ve güvenliği açısından tehdit oluşturan metruk binaların yarattığı olumsuzlukların köklü çözümü adına kolları sıvayan Karacabey Belediyesi,  tüm kent genelindeki metruk binalar için yıkım kararı aldı.

Karacabey’in tüm yönleri ile modern bir görünüme kavuşması adına metruk bina sahiplerine tebligatların ulaştırıldığı bilgisini veren Belediye Başkanı Ali Özkan, yasal süre içinde önlem alınmayan bu tarz binaların belediye ekipleri tarafından yıkım işlemlerinin de tüm hızı sürdürüldüğünü kaydetti.

Vatandaşlardan tam not

İlçenin son dönemde ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif açıdan büyük bir gelişim ivmesi yakaladığı vurgusunda bulunan ve bu gelişime paralel olarak, çağdaş görünüme uyumlu olmayan metruk binaların da uyarıların ardından tek tek yıkıldığı bilgisini veren Özkan, bu konuda vatandaşlardan aldıkları desteğin de memnuniyet verici düzeyde olduğunu kaydetti.

Karacabey’in gelişme ivmesi memnuniyet verici

Karacabey’de uyguladıkları modern belediyecilik anlayışı ve istişare kültürü ile kentin mevcut potansiyel kaynaklarına getirdikleri dinamizm sayesinde, ilçeyi pozitif gelişme ivmesine ulaştırdıklarını kaydeden Özkan; önümüzdeki dönemde ilçeyi her anlamda güzel günler beklediği vurgusunda bulundu.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.