Belediye’den eğitime büyük destek

Karacabey Belediyesi’nin eğitim kurumlarına verdiği destek öğrenci ve velilerinden tam not aldı.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, İlçe Merkezi ve Kırsal yer alan okullara belediyenin sunduğu; altyapı düzenlemesi, tadilat, onarım, bahçe ve çevre düzenlemesi, parmaklık, ihata duvarı, tel örgü ve benzeri yaklaşık 15 okuldaki çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını ve çalışmaların diğer okullarda da yapılacağını söyledi.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, eğitime yapılan yatırımın ülke geleceğine yapılan en güzel yatırım olduğuna dikkat çekerek “Eğitim en büyük önceliğimizdir. En büyük yatırım eğitime yapılan yatırımdır. En güzel hizmet öğrenci ve okula yapılan hizmettir. Eğitime yönelik altyapı çalışmalarının yanı sıra kültürel ve sosyal faaliyetlere sunduğumuz katkı ile eğitim kurumlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
Tüm ilçe genelindeki ilk ve orta dereceli okullara yönelik belediyenin sunduğu katkılarından dolayı duyduğu memnuniyetinin altını çizen İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin Başkan Ali Özkan’a tüm veliler adına teşekkürlerini sunarak Belediyeye minnettar olduklarını ifade etti.
Dingin, “Belediyemizin eğitime verdiği desteği her zaman tüm çalışmalarımızda yakinen hissediyoruz. Okullarımızın fiziksel yapısına yönelik desteğin yanı sıra tüm sosyal-kültürel ve resmi etkinliklerde de belediyemizin bizim yanımızda olmasından gurur duyuyor ve tüm öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.