Belediye’den “ay-yıldızlı t-shirt”

Karacabey Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan bin adet ay, yıldızlı t-shirt, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Başkan Ergün Koç’un basına tanıttığı t-shirtleri sadece gençlere dağıtılacağını kaydedildi.

Kısa bir süre önce siparişi verilen t-shirtler önceki gün Karacabey Belediye Başkanlığına ulaştığını ifade eden Başkan Ergün Koç, ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Koç, sosyal medyadan sürekli t-shirtlerle ilgili mesajların geldiğini ve Bursa dışından bile bu t-shirtleri giymek isteyenlerin olduğunun altını çizdi

Kırmızı renkten oluşan t-shirtlerin ön tarafında ay ile yıldız yer alırken arkasında beyaz renkle “Ne Mutlu Türküm Diyene” yazısı yer alıyor. Ayrıca üzerinde Karacabey Belediyesi’nin logosu mevcut olan ve üç bedenden oluşan t-shirtlerin devamının geleceği duyurulurken özellikle gençlere dağıtılacağı belirtildi.  

Başkan Ergün Koç ayrıca konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Her geçen gün bu yüce milletin hayatta olmasına, kendi bayrağıyla kendi tarihiyle yaşamasına ve bugünlere gelmesine neden olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü  daha çok özlüyoruz. Ayrıca milli değerlerimiz giderek unutulmaya ve unutturulmaya çalışılıyor. Bizlerde bu duruma karşı bayrağımızı, kurucumuzu ve onun o güzel sözünü hatırlamış ve hatırlatmış olacağız.” İfadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.