Belediye’de kadro sevinci

Mayıs ayı meclis toplantısında 23 geçici işçi, kadroya alındı
Belediye’de kadro sevinci
Karacabey Belediyesi Mayıs ayı Meclis Toplantısı, diğerlerinin aksine oldukça sakin geçti. Belediye Binası’ndaki toplantıya Başkan Ergün Koç’un yanı sıra meclis üyeleri, Belediye personeli ve DYP İlçe yönetimi katıldı.
Gündemin ilk maddesine geçilerek Canbalı Mahallesi’ndeki 84 pafta, 383 ada 5-8-9 ve 10 nolu parseller üzerinde spor tesisi yapılması konusu görüşüldü ve oy çokluğuyla kabul edildi. Esentepe Mahallesi İMKB Meslek Lisesi bitişiğindeki 544 ada, 1nolu parselin, okulun genişleme sahası içine alınması talebi, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün daha önceden her hangi bir plan hazırlamaması üzerine uygun bulunmadı. Hazırlanacak plan doğrultusunda konunun yeniden görüşebileceği bildirildi.
Çatrak’da sıkıntısı her geçen gün artan “Cep Terminal” ile “Taksi Durağı” yeri belirlenmesinin Bursa Karayolları Müdürlüğü’nün iznine bağlı olması nedeniyle Belediyenin bir şey yapamayacağı belirtildi. ‘Cep Terminal’i ile ilgili Bölge Müdürlüğü’ne danışıldıktan sonra alınacak yanıta göre hareket edileceği oy birliğiyle kabul edildi.
Belediye’nin 2006 Yılı Kesin Hesap Cetvelleri’nin oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından, sürekli işçi konusu görüşüldü.
Buna göre, 23 kişinin sürekli işçi kadrosundan yararlanabileceği karara bağlandı. B
elediye, ilerideki yıllarda gerekli sürekli işçi kadrosunun 73 kişiye çıkarılması konusunda da karar aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.