Belediye’de kadro coşkusu

*Karacabey Belediyesi’nde taşeron işçisi olarak çalışan 307 işçinin daimî kadroya alınması, işçi ve yakınlarında büyük bir sevinç ve coşku ile karşılanırken, Karacabey Belediyesi de düzenlenen birliktelik yemeği ile çalışanların sevincine ortak oldu.
*Karacabey Belediyesi’nin düzenlediği ve adeta bir kutlama şölenine dönüşen yemekte konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan, belediye mensupları olarak ilçenin mevcut güçlü dinamikleri ve kaynakları ile birlikte, Türkiye’nin örnek aldığı bir ilçe olma yolunda kararlılıkla ilerlenmesinden dolayı duydukları gururu ifade etti.

Karacabey Belediyesi’nde taşeron işçisi olarak çalışan 307 işçinin daimî kadroya alınması, işçi ve yakınlarında büyük bir sevinç ve coşku ile karşılanırken, Karacabey Belediyesi de düzenlenen birliktelik yemeği ile çalışanların sevincine ortak oldu.
Karacabey Belediyesi’nin düzenlediği ve adeta bir kutlama şölenine dönüşen yemekte konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan, işçilere hayırlı olsun dileklerini sundu.
Başkan Özkan, belediye mensupları olarak ilçenin mevcut güçlü dinamikleri ve kaynakları ile birlikte, Türkiye’nin örnek aldığı bir ilçe olma yolunda kararlılıkla ilerlenmesinden dolayı duydukları gururu ifade etti.
Kadro sevinci yaşayan personel ve yakınlarının yoğun katılım gösterdiği anlamlı yemekte; Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve daire amirleri hazır bulundu.
Sağlıklı ve müreffeh kent hedefi
Oldukça coşkulu bir ortamda gerçekleştirilen yemekte konuşan ve işçilerin kadro sevincini içtenlikle paylaştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Ali Özkan, tüm belediye çalışanları olarak yegâne hedeflerinin, vatandaşların sağlıklı ve müreffeh bir ortamda bir arada olduğu bir kent yaratmak olduğuna değindi.
Başkan Özkan, hak ettikleri kadroya kavuşan tüm personelle birlikte, yekvücut olarak bu üstün hizmet amacı doğrultusunda çalışma kararlılığında olduklarını kaydetti.
Karacabey, Türkiye’ye örnek olma yolunda emin adımlarla ilerliyor
Belediyelerin ve tüm makamların, halka hizmet için bir fırsat makamı olduğunu dile getiren Özkan, bu doğrultuda çalışan tüm personelin de kutsal bir görev ifa ettiğinin altını çizdi.
Başkan Özkan, belediye çalışanları ve belediye mensupları olarak, ilçenin mevcut güçlü dinamikleri ve kaynakları ile birlikte, Türkiye’nin örnek aldığı bir ilçe olma yolunda kararlılıkla ilerlenmesinden dolayı duydukları gururu da ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.