Belediye, yetenekleri geliştiriyor

Karacabey Belediyesi, “Yetenek Geliştirme Kursları”nı başlattı. Gelen talepler doğrultusunda açılan ilk kurs, ‘hazır gereçlerle yapılan nakış kursu’ oldu.
Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle yetenek geliştirme kurlarına başladı. KARYEK adı altında başlatılan kurslar, gelen talepler doğrultusunda devam edecek. Ücretsiz verilecek yetenek geliştirme kurslarına, her yaşta vatandaş katılabilecek.
Esentepe eski Sağlık Ocağı binasında hizmete açılan ilk kurs, haftada 4 gün boyunca sürecek. Eğitmen eşliğinde gerçekleştirilen derslere, şimdilik 17 bayan katılım gösterirken, talepler doğrultusunda bu sayının artabileceği duyuruldu.
KARYEK’in ilk kursunu ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Özkan “Kurslarımıza kayıtlar devam ediyor. Çoğunluğun talep ettiği kursları açacağız. Kurslarla ilgili branş veya yaş sınırlamamız yok. Dileyen çocukları için etüt talep edebilirken, dileyen spor veya değişik sanat dallarından birisine başvurabilir. Hayatın her alanında yeteneklerinizin gelişmesi için halkımıza sunduğumuz bu fırsatın değerlendirilmesi önemli” dedi.
Kurslara katılmak veya yeni kurs için başvuruda bulunmak isteyenler, Belediye Hizmet Binası zemin katta oluşturulan hizmet masalarından yardım alabilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.