“Belediye tutarsızlıklar içinde”

Karacabey Vatan Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata; ilçe belediyesinin yaptırdığı kamuoyu yoklamasının tutarsızlık içinde, bilgiden yoksun olduğunu belirterek Atatürk parkını “atıl” durumda göstermeye çalışmanın AKP anlayışının Atatürk ve Cumhuriyete olan kininin dışa vurumu olduğunu savundu.
Başkan Ahmet Aygün Ata yaptığı yazılı basın açıklamasında sözlerine şöyle devam etti; “Geldiklerinde ilk yaptıkları belediyemiz üzerindeki ışıklı Atatürk panosunu kaldırmak oldu. Savunmaları ise son derece anlamsızdı.”Şov amaçlı konulduğundan kaldırılmış”.Sizler ve bazı çevreler için Atatürk şov amaçlı ya da silinmeye çalışılması gereken bir amaç olabilir.Ancak Türk Ulusu için hangi partiye oy verdiklerinde bakılmaksızın Atatürk bağımsızlık ve özgürlüğün sembolü; Cumhuriyet Türkiye’sinin önderidir. Ardından Cumhuriyet Alanımızı Kent Meydanı adlı medyatik içeriğinizle değiştirdiniz. Gelen tepkiler üzerine kerhen ve oldukça küçük yazıyla yeniden koydunuz. Şimdi de Atatürk Parkını “atıl” göstermeye çalışarak yeni bir hedefe yöneldiniz. Yönetime geldiğinizde parkımızı İftar Şovlarınıza kadar anımsamadınız bile. Parkın içindeki hayvanlara halkımız baktı. Kirlilik had safhaya ulaştı. 3 aya yakın göz ardı ettiğiniz hizmetleri şimdi atıl duruma sokarak mı yapacaksınız? Kamuya hizmet eden yöneticiler iftar sofralarındaki ihtiyaç sahibi insanların “çokluğu” ile değil “azlığı” ile görevlerini yerine getirmiş olur. Yaydığınız sadaka kültürü ile muhtaç duruma soktuğunuz insanlarımızı ödedikleri vergilerle doyurarak hizmet yapıldığını sanmak ancak size ait bir düşüncedir. Kesinlikle hiç bir tutarlılıkla açıklanamaz.
Atatürk parkı ile ilgili vermeye çalıştığınız hizmetlerin ne olduğunu açıklama zahmetinde bile bulunmadan amacınızın Atatürk adı olduğunu anlamakta zorluk çekmedik. 50 metre ötesinde Soğan Pazarı Camii olan parka mescit yapmayı hizmet olarak görmeniz de son derece sığ bir düşüncedir.
Kısa bir süre önce Sevgi Yolu ile ilgili “Halk istedi, Belediye yaptı” adlı bir şov yaptınız. Konunun özünü halk biliyor. Siz yaptık diye dilerseniz bilboardlara yazdırın. Ancak son Salı Pazarımızın olduğu gün bile bir araç korna çala çala halkı yararak elini de camdan sarkıtarak keyifle geçti. Diğer günleri sormayın gitsin. Zabıtalarımız o gün tek yaptıkları şeyi esnafa onu çıkarma bunu çıkarma dedikten sonra sırra kadem bastı. Önlem almak için ölümlü kaza mı bekliyorsunuz? Kolu bacağı kırılan insanlarımız yetmiyor mu? Buna da mı fıtrat diyeceksiniz? Bu aşamadan sonra Sayın Kaymakamımız ve Emniyet Müdürümüze seslenmekten başka çaremiz kalmamıştır. Sayın Kaymakam Bey; Sayın Emniyet Müdürümüz araç trafiğine kapalı olan Sevgi Yolu ile ilgili sizden yaptırım gücünüzü kullanmanızı bekliyoruz. Araç trafiğine kapalı olan yerlerde mal desteği bile belli saatlerde yapılmaktadır. Gereğini Halkımız adına; Halkımız için yapmanızı arz ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.