Belediye, Sanayi Sitesi’ne el attı

Karacabey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, geçen ay meydana gelen sağanak yağışta sular altında kalan Sanayi Sitesi’nde gider temizleme çalışmalarına başladı.
Çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Ali Özkan, Temizlik İşleri Müdür Kenan Gündem’den bilgi aldı. Sorumluluk sahasında olmamasına karşın Temizlik İşleri ekiplerinin görevlendirildiği belirten Başkan Ali Özkan, “Amacımız Karacabey’imizin değerli esnaflarını bir daha aynı sorunla karşı karşıya bırakmamak. Sıkı ve ummalı bir çalışma ile hafta sonuna kadar tüm kanallar açılmış olacak. Çalışmalar sırasında yıllardır bu kanallara el sürülmemesi sebebiyle çok sayıda katı atık malzemesi çıkıyor. Esnafımızdan bu konuda duyarlı davranmasını istiyoruz. Çünkü tıkanan kanallar içerisinde demir parçaları, talaşlar, naylon, çuval, ilaç ve pet şişe kutuları gibi atıklar çıkarılıyor. Esnafımız bunlara duyarlı olmazsa daha kötü sorunlarla yine karşı karşıya kalabiliriz” dedi.
Başkan Ali Özkan ayrıca sanayi içerisinde yıllardır atıl durumda bırakılarak kaderine terk edilmiş hurda araçların da otoparklara zorunlu taşıma işinin başlatıldığı duyuruldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.