Belediye Meclisi olağanüstü toplandı

Belediye Meclisi olağanüstü toplandı

Karacabey Belediye Meclisi, Başkan Ergün Koç’un çağrısı üzerine önceki gün olağanüstü toplandı.
Belediye Başkanı Ergün Koç başkanlığında toplanan Meclis üyeleri, Nestle ile Vatan’ı satın alan Ülker’in imar isteğini, İMKB Ticaret Meslek Lisesi ile İstiklal İlköğretim Okulu’na kazandırılacak arsaları görüştü.
Kartüp LPG Dağıtım ve Gıda Ürt. Tic. San. Ltd. Şti.’nin Belediye’ye ait arsayı satın alma talebi ile Zabıta Müdürlüğü’nün “Umuma Açık İçkili Yerler” hakkındaki önerisi komisyonlara havale edildi.
Meclisten komisyonlara gönderilen dört konuyla ilgili kararın bir ay sonra netlik kazanması bekleniyor.

Gündem dışı konuşmalarda ise su sıkıntısı masaya yatırıldı. Bu konuda yeni kuyuların devreye gireceğini vurgulayan Koç, “ Gölecikten karşılanan doğal içme suyu seviyesi düştü. Şu anda su ihtiyacını kuyulardan sağlıyoruz. Poyrazdere kuyusu açıldı ihtiyacını ancak karşılayabiliyoruz. Alarko firması ile yapılan protokol gereği Şahinköy merasında yeni bir kuyu açılacak.Buradan çıkarılacak suyu Gölecikten gelen hatta bağlayacağız. On gün içinde hizmete girecek kuyularla su sıkıntısını aşmayı planlıyoruz. Ayrıca Yeniköy’de Eylül ayında arıtma tesisi, piknik alanının düzenlenmesi ve imar planı düzenlemesi yapmak istiyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.