Belediye koltukları geri istiyor!

Gazi Mahallesi Muhtarı şokta:
Gazi Mahallesi Muhtarı Şükrü Keskin, Ortaokul Caddesi üzerinde arsaya Başkan Ergün Koç tarafından park yapılacağı sözü verildiğini ancak daha sonra arsanın satıldığını kaydetti.
Keskin, konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasının ardından Karacabey Belediyesi’nin, muhtarlık ofisini kaldırdığını ve bir hafta sonra da muhtarlığın açılışında verdiği koltukları geri istediğine dikkat çekti.
Gazi Mahallesi Ortaokul Caddesi üzerindeki arsanın satışıyla başlayan gerginlik, muhtarlık ofisinin elektriklerinin kesilmesi ve Kaymakamlık Lojmanı yanına nakledilmesiyle son bulmuştu.
‘Park sözü verilen’ alanın satılmasına Gazi Mahallesi sakinlerinin tepkisini kamuoyuna taşıdığını belirten Muhtar Şükrü Keskin, gittiği Belediye Başkanı Ergün Koç’un makamından kovulduğunu ifade etti.
Şahsından 12 bin nüfuslu Gazi Mahallesi’ne da hakaret edildiğini savunan Muhtar Keskin, tepkisini Başbakan Erdoğan, İçişleri Bakanlığı, Bursa Valiliği başta olmak üzere çeşitli makamlara ilettiğini vurguladı.
Basında çıkan açıklamalarının akabinde alelacele elektriği kesilen muhtarlık ofisinin kaldırıldığını söyleyen Muhtar Keskin, “Mahalle halkına hizmet vermem kesintiye uğratıldı. 3 ay önce ilgiyle açılan muhtarlık ofisini kurulan alandan kaldırıldık. Onca masrafa da yazık oldu. Şimdi de Belediye’den gönderilen yazıda muhtarlığımıza verilen 2 bekleme sandalyesi ve muhtarlık koltuğu geri isteniyor. Yapılan davranış benim şahsımda mahalle halkıma büyük bir ayıptır” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.