Belediye Halk Oyunları Ekibi göğsümüzü kabarttı

*Makedonya’nın Ohrid şehrinde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Uluslararası Halk Oyunları Festivali’ne katılan Karacabey Belediyesi KARYEK Kursları – Halk Oyunları Dans Topluluğu, festival komitesi tarafından ‘En Uyumlu Ekip’ ödülüne layık görülürken, ilçenin ve ülkemizin gurur kaynağı oldu.

‘Sosyal ve Kültürel Belediyecilik’ adına gerçekleştirdiği geniş kapsamlı festival ve şenliklerle, hem ulusal hem de uluslararası arenada ses getiren çalışmalara imza atan Karacabey Belediyesi, geçtiğimiz hafta Makedonya’da gerçekleştirilen ‘Uluslararası Halk Oyunları Festivali’nde gösterdiği başarıyla ilçenin ve ülkemizin gururu oldu.
Makedonya’nın Ohrid şehrinde, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Uluslararası Halk Oyunları Festivali’ne katılan Karacabey Belediyesi KARYEK Kursları – Halk Oyunları Dans Topluluğu, festival komitesi tarafından ‘En Uyumlu Ekip’ ödülüne layık görüldü.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Esra Taştekin Palabıyık tarafından, ‘En Uyumlu Ekip Ödülü Kupası’nın takdim töreninde görüşlerini dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ödülü almaya hak kazanan tüm ekibi yürekten kutladı.
‘Uluslararası başarıların katlanarak artacağına inanıyorum’
Törende, kültürel ve sosyal belediyecilik adına ilk icraatlarından birinin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün kurulması olduğuna vurgu yapan Başkan Özkan; “ Şu ana kadar gerçekleştirdiğimiz tüm proje ve yatırımlarda, kendi içinde sürdürülebilirlik felsefesi ile alınmaya başlanan başarılı geri dönüşlerin, sadece başlangıç olduğuna vurgu yaptık. Önümüzdeki dönemlerde, bu başarıların katlanarak devam edeceğine de yürekten inanıyorum. Bu vesileyle, bir kez daha Karacabey Belediyesi – KARYEK ekibi Halk Oyunları Topluluğu’na gösterdikleri üstün performans ve ülkemizi gururla temsil etmelerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.