Belediye Başkanını Karacabeyliler Derneği belirleyecek!

MHP Bursa Milletvekili Özensoy, Karacabey’deki yerel seçimi yorumladı:

Toplantıya Milletvekili Özensoy dışında Karacabey MHP Başkanı Fevzi Kahraman, İl Başkan Yardımcısı Fatih Şenöz, İl Genel Meclisi Üyesi Hilmi Kaya, Belediye Meclis Üyesi Vedat Mert ve İlçe Sekreteri Ümit Oruç da katıldı.

MHP’nin kurucusu Başbuğ Alpaslan Türkeş ve dava arkadaşlarını rahmetle andıklarını belirterek sözlerine başlayan Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, “Dernek yönetimi olarak tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Bu hep böyle devam edecektir. Bursayı temsil eden kim olursa olsun ve hangi partiden olursa olsun hizmet girişimlerini her zaman destekleyeceğiz.

Kimseyi eleştirmek gibi alışkanlığımız olmadığı gibi, kimsenin de derneğimizi eleştirmesine izin vermeyiz. Tek derdimiz Karacabey ve Bursa’mıza hizmetlerin gelmesidir.

Derneğimiz, insanımız ve insanlık adına çok daha büyük projelere imza atmaya devam edecektir. Yakın tarihte ayda sadece 300 TL gibi sabit bir ödeme planı ile evi olmayan üyelerimizin faydalanabileceği ‘100 ev projesi’ni hayata geçirmek için girişimlere başladık. Bunun için Karacabeyliler Derneği ile Bursa’nın inşaat alanındaki marka firması Ali Bostancı arasındaki anlaşma sayesinde 100 aileyi ev sahibi yapacağız. Bu konudaki başvuruları da kabul etmeye başladık. Katılım şu an 100 daireyle kısıtlıdır. Ancak talepler doğrultusunda projemizi genişletebilir, 200 eve çıkartabiliriz” şeklinde konuştu.

Karacabeylilerle bir arada olmaktan onur duyduğunu dile getiren MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, babaannesinin Çeşnigir Köyü’nden olması nedeniyle kendisinin de Karacabeyli olduğunu söylemesi büyük alkış aldı.

Ülke gündemi hakkında açıklamalarda bulunan Özensoy, “Ülkemiz iyi yönetilmiyor. Birkaç oy fazla alabilmek için PKK yanlılarına tavizler veriliyor. Hal böyle olunca da önlerine geçilemiyor. Savaşlarda bile bu kadar insanımız ölmemişti. Artan terör olayları terör örgütü yandaşlarına verilen tavizler nedeniyledir. Türkiye her geçen gün kaosa sürüklenmektedir. Cari açık artmaktadır. Doğmamış çocukların bile binlerce dolar borcu vardır. Gidişat, kesiklikle ve kesinlikle iyi değildir. Umut verici değildir. Türkiye’nin, Bursa’nın ve Karacabey’in MHP yönetimine ihtiyacı vardır” dedi.

Yaklaşan yerel seçimlere de değinen Milletvekili Özensoy, “Karacabey’deki seçimi Karacabeyliler Derneği belirleyecektir” yorumunu yaptı.

Karacabeyliler Derneği’nin yaptıklarının, itibarının ve prestijinin ortada olduğuna dikkat çeken Necati Özensoy, “MHP olarak, Karacabeyliler Derneği’nin Karacabey Belediye Başkanlığı konusunda ve adayların seçilmesi noktasında çok etkin rol oynayacağını düşünüyoruz. Çünkü Bursa’da yaşayan ve derneğe üye 26 bin kişinin sonuçta aileleri ve akrabalarının Karacabey’de olması, özellikle de Karacabey’in il sınırlarına alınması konusu hayata geçerse işte o zaman Belediye Başkanı olmanın yolu dernekten geçecektir” diye konuştu.

Milletvekili Özensoy’un görüşlerine katıldığını belirten Dernek Başkanı Yüksel Ceylan da, “Bu konuda gerçekten etkin olacağız. Bizler hangi partiden olduğu önemli olmamak kaydıyla, Karacabey Belediyesini bir pastaymış gibi görmeyen, kişilerin kendi şahsi menfaatlerini hayata geçirmeyeceği, Karacabeyliler Derneği’nin misyonu olan ‘Halka hizmet Hakka hizmet’ anlayışı güden adayların yanında olacağız. Karacabey’imizi 21.yüzyıla taşıyabilecek, insan ve insanlık adına projeler üretecek aday, kim olursa hangi partiden olursa olsun destekleyeceğiz. İşte biz böyle bir aday için de gece gündüz demeden koşturmaya hazırız. Bu konuda yaklaşık 20 arabalık bir filoyla bu adayın peşinden her akşam ilçe ve köylerde gezme kararı aldık” diyerek düşüncelerini paylaştı.

MHP Milletvekili Özensoy, Dernek başkanı Ceylan’ın konuşmasının ardından aranılan Belediye Başkan adayının MHP’den çıkacağını belirtti.

Karacabeyliler Derneği’ni arkalarına almak istediklerini vurgulayan Özensoy, “Karacabey’de 2009 yılında göğüsleyemediğimiz ipi bu kez göğüslemek istiyoruz” dedi.

Özensoy son olarak da geçtiğimiz günlerde yapılan Ulubat Gölü Sulama Birliğinin seçimini kazanarak güven tazeleyen Ahmet Koca’nın Karacabeyliler Derneği tarafından desteklendiği duyumunu aldığını belirterek, bu konuda sivil toplum örgütlerinin çok etkili olduğunu sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.