Belediye başkan adayları belirlendi

Karacabey'de CHP, MHP, SP, DP ve İP'nin seçimlere gireceği isimler kesinleşti. AKP'nin ise belediye başkan adayını bu hafta içinde açıklaması bekleniyor.

Milliyetçi Hareket Partisi'nden Ayhan Tayfur, Demokrat Parti'den Ergün Koç, Saadet Partisi'nden Hamit Çavdarlı ve İşçi Partisi'nde Mustafa Çeşli'nin belediye başkanlığı için adaylıklarının kesinleşmesinden sonra CHP'nin adayı da belirlendi. CHP Genel Merkez`inde önceki gün yapılan Parti Meclisi'nde alınan kararla Ayhan Kutku'nun adaylığı kesinleşti.

CHP, MHP, SP, DP ve İP'nin başkan adayının belirlenmesinin ardından gözler AKP'ye çevrildi. AKP'de Halit Türkkan, Talat Özen, Ali Özkan, Orhan Güzel, Hüseyin Uçan, Faruk Türe, Mustafa Çelik, İsmail Ülker ve Çetin Halis yarışıyor. AKP'de kimin aday gösterileceği merakla beklenirken, Halit Türkkan, Talat Özen ve Ali Özkan isimlerinin bir adım öne çıktığı belirtiliyor.

 

Ceylan, bağımsız aday

Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan'ın yerel seçimlere bağımsız aday olarak gireceği söyleniyor. Ceylan'ın, CHP'deki adaylığının kabul görmemesinin ardından kolları sıvadığı ve seçim bürosu açmaya hazırlandığı dile getiriliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.