Belediye anonsları sıkıntı yarattı

Belediye anonsları sıkıntı yarattı
Karacabey’de hafta sonu 7 ve 8. sınıflar için büyük önem taşıyan Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda Belediye hoparlöründen sürekli anonslar yapılması öğrenci ve velileri çileden çıkarttı.
Cumartesi ve Pazar günleri yapılan sınavlarda öğrenciler, Belediye anonsları nedeniyle dikkatlerinin sürekli dağıldığından şikayetçi oldu. Çocukları açısından büyük önem taşıyan sınavlarda ses kirliliğine bir anlam veremyen veliler ise, durumu Belediye yetkililerine bildirdikleri halde, azar işittiklerinden yakındı.
Belediye’yi sorumsuzlukla suçlayan veliler, “Çocuklarımızın şikayeti üzerine sürekli Belediye’yi arayarak sınav bitimine kadar anonsların yapılmamasını istedik ancak, üstüne bir de azar işittik. Bize görevlerini yerine getirdiklerini söyleyen Belediye yetkilileri, anonsları yapmak zorunda olduklarını söyledi. Belediye’nin bu tavrı bizlerden çok çocuklarımızı etkiledi. Önümüzdeki hafta 6. sınıflar için yapılacak sınavda, gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz. Eğitime önemli hizmetler yapan Belediye’nin bu konuya duyarlı davranması gerekir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.