BELDER üyeleri Koç’la buluştu

BELDER üyeleri Koç’la buluştu
Bursa Erkek Liseliler Derneği’nin yönetici ve üyeleri, geçtiğimiz hafta sonunda Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç’un çiftlik evinde buluştu.
Çeşitli yıllarda Bursa Erkek Lisesi’nden mezun olan 16 dernek üyesi, okulun 1968 yılı mezunu Ergün Koç’un verdiği yemekte birbirleriyle sürekli iletişim içinde olacaklarının sözünü verdiler.
BELDER Başkanı Recep Cenkçiler’in de katıldığı kır yemeğinde ilk sözü alan Gazeteci Yazar Cihan Borçbakan, Ergün Koç’un Karacabey’e unutulmaz hizmetler kazandırdığını belirterek, “BELDER mezunları olarak bizleri buluşturmasından dolayı mutlu olduk. Bizler, Erkek Lisesi mezunlarıyız ve birbirimize sevgi ve saygıda kusurumuz olmadı, olmayacak” dedi.
BELDER Başkanı Recep Cenkçiler, “Bursa Erkek Lisesi mezunu olmanın kıvancını her zaman yaşıyorum” diye konuştu.
BELDER mezunları sosyal bir çatı altında bir araya getirmenin önemine değinen Koç, “Bu buluşmamız başlangıçtır. Sivil toplum kuruluşlarının toplumda daha etkin ve verimli olmasını savunan biri olarak, BELDER’in Bursa sorunları konusunda da üzerine düşen sorumluluğu her zaman yerine getireceğine inanıyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.