BBP’den sert açıklama

Karacabey Büyük Birlik Partisi Başkanı İzzet Toprak, hükümeti terör örgütünü meşrulaştırmakla suçladı. Toprak, Karadeniz bölgesine yapılan geziyle ilgili, “Bu ülkede yıllardır, Türk-Kürt kavgası çıkarmaya çalıştılar” dedi.
Sinop'a Samsun'a bu geziyi düzenleyenlerin provokasyonu amaçladıklarını belirten BBP İlçe Başkanı İzzet Toprak, “Giden sözde milletvekillerinin kıyafetlerinden konuşmalarına, oralarda Valilikler dışında görüştükleri yerlere, ziyarette bulundukları kişilere bakınız. Bu sözde milletvekilleri; halkın özgür iradesi ile seçilmediler. PKK'nın iradesi ile seçildiler.
Bu kişiler, milletin milli değerleri ile milli terbiyesi ve manevi değerleriyle özdeşleşmeyen insanlardır. Değişik ilişkileri olan bu insanlar, orayı kaşımaya gittiler” diye konuştu.
İzzet Toprak vatandaşları uyararak, “Vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz; 'Provokasyona gelmesinler'. Bunlara karşı eylemde bulunmak bunları güçlendirir. Bu süreci yönetmeye çalışanlar, milletin hangi düşüncelerde olduklarını bilmesi lazım. Bu lakayt insanlara pirim verilmemesi lazım” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.