BBP, Cumhur İttifakını destekleyecek

Büyük Birlik Partisi Karacabey İlçe Başkanı İzzet Toprak, yaptıkları istişareler sonrası Karacabey’deki yerel seçimlerde ‘Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı aldıklarını duyurdu. Bu kapsamda 31 Mart’taki seçimlerde belediye başkan adayı çıkarmayacaklarını ve Cumhur İttifakı’nın adayı Ali Özkan’ı destekleyeceklerini kaydetti.
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan BBP İlçe Başkanı İzzet Toprak, şu bilgilere yer verdi: “Değerli hemşehrilerim; BBP Karacabey İlçe Teşkilatı olarak yaptığımız istişareler sonucu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde belediye başkanlığı için aday çıkarmama ve Sayın Ali Özkan’ı destekleme kararı alındı. ‘Bir şehirde iki Alperen başkan yarışmamalı’ düsturu ile alınan bu karar tamamen Cumhur İttifakı ile yapılan siyasi ve seçim işbirliğinden ibarettir. Her zaman için kamuoyu nezdinde, ‘iktidar partisine mensup belediyeler daha verimli çalışır ve daha çok gelişim ve yatırım sağlar’ görüşü hakimdir. Bu ön kabulden hareketle biz de söz konusu Karacabey’imiz ve halkımız olunca katkı sağlamak istedik. Bu kararımız tamamen partililerimizin kendi tasarrufundadır. Artısı da eksisi de bize aittir ve iç işlerimizle alakalıdır.
Yerelde siyaset yapıyoruz. Bundan dolayı seçim çalışmalarımızı kardeşlik, karşılıklı anlayış ve hoşgörü çerçevesinde yapmalıyız. Bilahare seçimler bitecek ve biz yineden komşu, arkadaş, akraba olarak kalacağız. Dolaysıyla birbirimizi üzecek söylemlerden azami ölçüde kaçınmamız gerekir. Seçimlerin şehrimize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.