Bayramdere yenilendi!

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bayramdere Mahalle Muhtarı Nihat Altın ile önceki gün makam odasında bir araya geldi.
Bayramdere Mahallesi’ne yapılan yatırımlarla alakalı bir değerlendirmenin yapıldığı görüşmede Muhtar Altın, köylerinde gerçekleşen olumlu faaliyetlerden ötürü köy halkı adına Başkan Özkan’a teşekkürlerini iletti.
Gerçekleşen görüşmede, BUSKİ tarafından mahallede içme suyu hatlarından, kanalizasyon ve yağmur suyuna kadar, her türlü bakım onarım ve rehabilite işlemlerinin yapıldığının altı çizilirken, Malkara su kaynağının da yeniden ıslah edildiği belirtildi.
Yine Bayramdere’ye yapılmakta olan İçme Suyu Deposu inşaatının da devam ettiğini ifade eden Muhtar Altın, tüm yapılan çalışmalarda BUSKİ ve belediye ekiplerinin dirsek temasında olmasının önemine değindi.
Mahalle Sakinleri Çalışmalardan Memnun
Bayramdere Mahalle Muhtarı Nihat Altın ayrıca, Karacabey Belediye ekiplerinin de Bayramdere Mahallesi’nde önemli çalışmalara imza attığını belirtirken, titizlikle çalışan belediye personelinden duyduğu memnuniyeti de ifade etti.
Titizlikle Çalışmaya Devam Edeceğiz
Belediye Başkanı Ali Özkan ise Bayramdere Mahallesi’ne yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Düğün salonunun tamiratı, ilave bölümleri ile çevre düzenlemesi, Bayramdere okuluna boya, badana, tamirat ve çevre düzenlemelerimiz, köy camii içi ve dışında genel bakım, temizlik, çevre düzenlemesi ve bazı tadilat işlemleri, sosyal ve spor alanları için çeşitli ekipman ve malzeme desteği, güvenlik kamera sistemi ile çeşitli alt ve üst yapı çalışmalarımız, ekiplerimizin titiz çalışmalarıyla tamamlanmıştır. Temizlikten, alt yapıya, sosyal ve kültürel çalışmalardan üst yapı düzenlemelerine kadar, her anlamda sahadayız. Ve her bir mahallemize ayrı bir özenle ve azimle icraatları götürüyoruz. Ortak akıl çerçevesinde, Karacabey’i hep birlikte geliştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.