Bayanların yeni adresi “Tesadüf Butik”

Karacabey’de giyimine özen gösteren bayanlar için yepyeni bir işyeri hizmete girdi. Sırabademler Mahallesi Runguçpaşa Caddesi’nde geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen törenle faaliyetine başlayan “Tesadüf Butik” bayanlara yönelik birbirinden şık ürünlerini görücüye çıkardı.

Belediye Başkanı Ali Özkan’ın kurdelesini kestiği Tesadüf Butik’in açılışı yoğun ilgi gördü. Açılışa, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Vural, çevre esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şıklığına özen gösteren tüm bayanları yeni işyerine beklediğini duyuran Tesadüf Butik İşletme Sahibi Buket Kılıç, “İşletme olarak bayan giyimi üzerine hizmet veriyoruz. Karacabey halkının modern bayan giyimi konusunda ihtiyaçlarına cevap veren bir işletmeyiz. Açılışa katılan herkese ve gösterdiği ilgiden dolayı Karacabey halkına teşekkür ederiz.” dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yaptığı açılış konuşmasında bol kazançlar dileyerek “İlçemiz için hayırlı olsun” dedi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, misafirlere ikramlarda bulunuldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.