Batan gemiye bilet almayın!

Batan gemiye bilet almayın!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Enver Kartal’a destek amacıyla önceki gün Karacabey’e gelen Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, AK Parti iktidarını topa tuttu.
İlk olarak CHP Seçim Bürosu’nda partililerle birlikte olan Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, daha sonra Taşlık Köyü’nde her yıl düzenlenen futbol turnuvası açılış maçını izledi.
Ziyaretlerinin son bölümünde ilçe esnafı ile vatandaşlarla bir araya gelen Onur Öymen, Karacabey’in Enver Kartal’a sahip çıkmasını istedi.
AK Parti’nin Türkiye’ye kan ağlattığını dile getiren Öymen, “Halk perişan olmuş durumdadır. İnsanlar mutsuzdur. Çiftçisinden işçisine, üreticisinden sanayicisine kadar her kesimden vatandaş, AKP sayesinde kan ağlamaktadır. Ülkenin ne halde olduğu açıkça görülmektedir. AKP bitmiştir. Onlar hala başarılı olduklarını söylüyorlar. Batan gemiye bilet almayın. İnsan odaklı belediyecilik anlayışımızla Türkiye’nin her bölgesindeki yönetimlere talibiz. CHP’ye destek verin” dedi.
CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, Karacabey’de en iddialı parti olduklarını belirterek, “Karacabey tarihinde hiç olmadığı kadar iddialı geliyoruz. Seçimi kazanacağız. Ziyaretlerinizden dolayı bizleri onurlandırdınız. Sizlerin desteğini arkamızda görmek gurur vericidir” diye konuştu.
İlçe Başkanı Orhan Karabaş ise, genç ve dinamik kadroları ile gümbür gümbür geldiklerini vurguladı. Seçimlerde patlama yapacaklarına dikkat çeken Karabaş, “Kaliteli Belediye ve İl Genel Meclisi Üyesi adaylarımızla ile tüm partililerimiz özveriyle çalışıyorlar. Bu seçimi biz kazanacağız. Buna yürekten inanıyoruz. Desteklerinizden dolayı sizlere minnettarız. Güzel günler çok yakında” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.