Başpehlivanlar yarın Karacabey’de

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün daveti üzerine 6 Ocak 2017 Cuma günü Kırkpınar’ın Altın Kemerli Başpehlivanı Recep Kara ile birlikte Dünya Üniversiteler Şampiyonu Salih Erinç ve Dünya Şampiyonluğu bulunan Savaş Yıldırım Karacabey’e geliyor. Başpehlivanların Karacabey’de halk ve sporcu öğrencilerle söyleşide bulunacağı bildirildi.
Uluslararası yarışmalarda Avrupa Şampiyonluğu ve Dünya ikinciliği derecelerini elde eden Milli güreşçi, adını Tarihi Edirne/ Kırkpınar Yağlı Güreşleri ile duyurdu ve büyük bir başarı ile 4 kez Başpehlivanlık elde etti. Milli güreşçimiz aynı zamanda tarihi organizasyonun en kıymetli ödülü olan Altın Kemer’in de sahibi olarak ün yaptı.
Başpehlivan Recep Kara’nın Karacabey ziyaretiyle ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle beraber organize edilecek program Karacabey Belediye Başkanlığı’nın desteği ile 06 Ocak 2017 Cuma günü  Saat:11.00’de Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde yapılacaktır. Programa Başpehlivan Avrupa ve Dünya Şampiyonumuz Recep Kara’nın yanı sıra Dünya Üniversiteler Şampiyonu Salih Erinç ile yine Dünya Şampiyonluğu bulunan Savaş Yıldırım da katılacak.
Ülkemizin bu değerli yıldızlarını Karacabey’de ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. Tüm halkımızı davet ediyoruz. Yoğun kamp programlarına rağmen davetimize icabet eden milli sporcularımıza da teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.