Başkanlığa aday olacakları heyecan sardı

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için Karacabey’de tüm partilerin adayları netlik kazanmaya başladı. İlk önce Karacabey’de Cumhuriyet Halk Partisi adayını Murat Tanrıverdi olarak belirlerken, MHP’de Hüseyin Erol’un aday gösterilmesine kesin gözle bakılıyor. İyi Parti’de Hüsnü Doğruoğlu’nun aday gösterileceği konuşulurken, AK Parti’nin ise adayını yarın açıklaması bekleniyor.
Yerel seçimler için Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adaylığı’nda Murat Tanrıverdi’yi karar kıldı. Milliyetçi Hareket Partisi’nde aday adayı olan eski İlçe Başkanı Hüseyin Erol’un önümüzdeki hafta içinde aday gösterileceği kesin gözüküyor. İyi Parti Karacabey İlçe Teşkilatı’nın da Bursa Büyükşehir ve Karacabey Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu’nu Belediye Başkanlığı’na aday göstereceği belirtiliyor.
Geçtiğimiz Pazar günü temayüle giren Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi’nde ise gözler Belediye Başkanı Ali Özkan ile eski İlçe Başkanı Murat Erol’a çevrildi. Bu arada sürpriz bir adayın çıkmasının ihtimaller arasında olduğu belirtiliyor. AK Parti Genel Merkez Başkanı Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın yarın Karacabey adayını açıklayacağı bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.