Başkanımla Yüz Yüze etkinliğine yoğun ilgi

*Vatandaşlara daha sağlıklı ve yerinde çözüm amacıyla başlatılan “Açık Kapı Günleri” projesi kapsamında, ilçe halkıyla birebir görüşmeye başlayan Belediye Başkanı Ali Özkan, vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi.
*Geçtiğimiz Cuma günü hayata geçirilen Başkan Özkan ile yüz yüze gerçekleşen Açık Kapı Günleri buluşmaları, her cuma günü saat 15.00’de belediye başkanlık makamında düzenlenmeye devam edecek.

Karacabey’i ‘ortak akılla’ yönetmeye devam ettiğini her fırsatta dile getiren Belediye Başkanı Ali Özkan, yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.
Geçtiğimiz Cuma günü ilki gerçekleştirilen Başkanımla Yüz Yüze etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Vatandaşlara daha sağlıklı ve yerinde çözüm amacıyla başlatılan “Açık Kapı Günleri” projesi kapsamında Başkan Özkan, vatandaşlarla birebir görüşerek, görüş ve önerilerini dinledi.
Geçtiğimiz hafta hayata geçirilen projede Başkan Ali Özkan ile yüz yüze gerçekleşen buluşmalar, her cuma günü saat 15.00’de belediye başkanlık makamında düzenlenmeye devam edecek.
“Vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz”
Göreve geldikleri günden bu yana her fırsatta vatandaşların yanında olmaya gayret gösterdiklerine vurgu yapan Başkan Ali Özkan, ilçenin her yönüyle gelişimi adına yoğun gayret gösterdiklerini ifade ederek, bu noktada ortak aklın öneminin de altını çizdi.
Özkan, “Başkanımla Yüz Yüze etkinliğimiz kapsamında Başkan Yardımcılarımız ve Daire Müdürlerimizle birlikte görüşmek isteyen vatandaşlarımızla bir araya geldik ve sorunları dinledik. İlgi ve alaka gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.
Karacabey’in ortak menfaatleri doğrultusunda çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini belirten Özkan, her cuma günü gerçekleşecek buluşmalara vatandaşları davet ederek, hep birlikte Karacabey için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.