‘Başkanımla Okuyorum’ projesi devam ediyor!

*Karacabey Belediyesi tarafından başlatılan ve Özel Tan Okulları işbirliği topluma örnek olması için hayata geçirilen ‘Başkanımla Okuyorum’ projesi kapsamında, minik öğrenciler bu hafta yeniden Başkan Özkan’la bir araya geldi.
*Başkan Ali Özkan’ın da yer aldığı etkinlik kapsamında 3/A sınıfı öğrencileri, belediye başkanı ile aynı masada kitap okuma heyecanını yaşarken, etkinlik öncesi Başkan Ali Özkan minik misafirleri ile sohbet ederek, onların sorularını ve isteklerini dinledi.

Karacabey Belediyesi tarafından başlatılan ve Özel Tan Okulları işbirliği topluma örnek olması için hayata geçirilen ‘Başkanımla Okuyorum’ projesi, tüm hızıyla sürüyor.
Daha önce, 2/A sınıfı öğrencileri ile gerçekleştirilen ‘Başkanımla Okuyorum’ etkinliği, önceki gün Belediye Başkanı Ali Özkan’ın makam odasında yeniden gerçekleşti.
Başkan Ali Özkan’ın da bizzat yer aldığı etkinlik kapsamında bu kez, 3/A sınıfı öğrencileri belediye başkanı ile aynı masada kitap okuma heyecanını yaşadı.
Etkinlik öncesi Başkan Ali Özkan minik misafirleri ile sohbet ederek, onların sorularını ve isteklerini dinledi. Daha sonra öğrenciler, Başkan Özkan tarafından dağıtılan hediye hikâye kitaplarını okumaya başladı.
Milletçe okuma alışkanlığını artırmalıyız
Etkinlikle ilgili konuşarak, toplumda okuma farkındalığını artırmak için başladıkları bu projenin, kamuoyunda büyük ilgi uyandırdığını belirten Özkan, “Geleceğimizin teminatı minik yavrularımıza, kitap okuma sevgisini erken yaşta aşılarsak, geleceğimiz daha parlak ve daha aydınlık olacaktır. Bu yüzden millet olarak okuma alışkanlığımızı daha da artırmalıyız” dedi.
Düzenlenen etkinliğin sonunda hep birlikte kahvaltı yapılırken, Başkan Ali Özkan da minik öğrencilere süt dağıttı.
Karacabey Belediyesi ve Özel Tan Okulları işbirliği başlatılan proje ile her hafta salı günü saat 09.30’da, belediyede farklı sınıflarla kitap okuma etkinliğini yapılmaya devam edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.