Başkan Özkan’ın ‘Halil İbrahim Sofrası’ buluşmaları hız kesmiyor

*Karacabey’in 85 mahallesinde, ‘Halil İbrahim Sofrası’ isimli vatandaş buluşmalarını hız kesmeden sürdüren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kıranlar Mahallesi’nde etkinliklere yeni bir halka daha ekledi. Sabah namazı sonrası, mahalle kahvesinde kurulan sofrada vatandaşlarla aynı masayı paylaşarak sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Başkan Özkan’a, vatandaşların ilgisi de yoğun oldu.

 ‘Mobil Başkan’ sloganı ile yola çıkarak,  ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinlikleri kapsamında ilçenin dört bir yanında vatandaşlarla bir araya gelen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, mahalle sakinleriyle buluşmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, son olarak Kıranlar Mahallesi’ne giderek, ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinliklerine yeni bir halka daha ekledi.

Başkan Ali Özkan, Kıranlar Camii’nde kılınan sabah namazı sonrası, mahalle kahvesinde kurulan sofrada vatandaşlarla aynı masayı paylaşarak, mahalle sakinlerinin sorun ve çözüm önerilerini dinledi.

Ortak akılla Karacabey’i geliştirmeye devam edeceğiz

‘Halil İbrahim Sofrası buluşmalarında, merkez – kırsal ayırt etmeden, tüm mahalleleri ziyaret etmeyi amaçladıklarına vurgu yapan Başkan Ali Özkan; “Toplantılarımızın bir yenisini daha bugün Kıranlar Mahallemizde gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Karacabey Belediyesi olarak, meclis üyelerimizle beraber çeşitli vesilelerle, vatandaşlarımızla bir arada olmaya çalışıyoruz. Bu vesilelerden bir tanesi de organize ettiğimiz sabah kahvaltıları. İlçemizdeki 85 mahallede kahvehanelerde, camilerde bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Belediyemizden tüm isteklerinizi dinlemeyi, sizlerle beraber bunları değerlendirmeyi ve çözüm yollarını da ‘ortak akılla’ geliştirmeyi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Vatandaşlar mahalledeki sorunları yerinde aktardı

Mahallerindeki sorunların Başkan Özkan tarafından yerinde incelenmesinden duydukları hoşnutluğu dile getiren vatandaşlar ise “Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsüne kavuşmamız ve modern belediyecilik imkânlarından faydalanmanın yanı sıra, yetkililerin mahallemize gelerek bizleri dinlemesinden büyük gurur duyduk. Taleplerimizin birinci ağızdan belediye başkanına aktarılması, sorunların çözümü konusunda da faydalı sonuçlar ortaya koyacaktır. Kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.