Başkan Özkan’dan Özel Tan Okulları’na ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan dün Özel Karacabey Tan Okulları’na gerçekleştirdiği ziyaretle ilçenin ilk özel okulu öğrenci ve öğretmenlerine yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisini iletti.
Bursa’da Özlüce ve Balat’ın ardından okul halkalarına bir yenisini Karacabey’de ekleyen Özel Tan Okulları, yeni eğitim öğretim yılına Tabaklar Mahallesi Endüstri Meslek Lisesi arkasında inşa edilen Özkocaman Kampüsü ile merhaba demişti.
Başkan Ali Özkan, AK Parti Meclis Üyesi Ahmet Şen ile birlikte yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla gerçekleştirdiği okul ziyaretinde Özel Tan Okulları Kurucusu Ömer Özkocaman ve Okul Müdürü Fevzi Kahraman ile bir araya geldi.
Başkan Özkan, okul kurucusu Özkocaman ile birlikte binayı ders odalarını ve sosyal alanları gezerek okul hakkında ayrıntılı bilgi alırken eğitim imkânları hakkında ise Okul Müdürü Fevzi Kahraman ile görüştü.
5 bin m2’lik bir alan üzerine kurulan ve 550 öğrenci kapasiteli olan ilçenin ilk özel okulunun Karacabey’de eğitim seviyesine önemli bir değer katacağını ifade eden Başkan Özkan eğitimin önemine vurgu yaparak tüm görevli personele ve öğrencilere yeni eğitim öğretim yılının hayırlı geçmesini temenni etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.